Salı, Kasım 28, 2017

Alkışlar Akatlarsporlu Rüçhan Güler'e

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta Avcılar Belediyespor ve Akatlarspor arasında oynanan maçta, futbol sahalarında az görülecek bir fair play olayı yaşandı.


Esenyurt Belediye Stadı’nda oynanan maçın 10. dakikasında Avcılar Belediyesporlu bir futbolcunun ceza sahası içinden çok sert vuruşunda top, ağları tutan arka direklerden birine çarpıp dışarı çıktı. Birden ve çok hızlı gelişen bu pozisyon sonrası hakem İlkay Selçik aut kararı verdi. Bu karar sonrası itiraz için Selçik’in etrafını saran ev sahibi takımın kaptanı “Akatlarspor’un kaptanı pozisyona yakındı, ona soralım hocam” dedi. Bunun üzerine hakem İlkay Selçik, kırmızı siyahlıların kaptanı Rüçhan Güler’e pozisyonu sordu. Tecrübeli oyuncu da “Evet hocam goldü” diyence Selçik orta noktayı gösterdi.


Ligde son sırada bulunan ve kümede kalmak için mutlak 3 puana ihtiyaç duyan Akatlarspor’da kaptan Rüçhan’ın davranışı büyük takdir topladı.


Öte yandan Akatlarspor ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.