Pazartesi, Kasım 27, 2017

Tanju Çolak geldi İstanbul Bafra çoştu

İstanbul Süper Amatör 1.Grup mücadelesinde İstanbul Bafraspor evinde Çubukluspor'u konuk etti.

Ev sahibi ekipte taraftarlar takıma yoğun destekte bulunurken, Türkiye'de sayısız başarılara imza atan Samsunspor'un da efsane oyuncuları arasında yer alan Milli Futbolcu Tanju Çolak'ta İstanbul Bafraspor'u yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf İstanbul Bafraspor olurken, önce Yaşar ardından da Orhun ile bulduğu gollerle ev sahibi ekip İstanbul Bafraspor mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Çubukluspor farkı indirmek için çaba harcasa da ev sahibi ekibin defans hattı ve kalecisini geçemeyince bu arzusunu gerçeklşetiremedi. Konuk ekibin farkı indirme çabalarına direnç gösteren İstanbul Bafraspor ise, golü bulan taraf oldu. Buluştuğu topu gole çeviren Erkan takımını 3-0 öne geçiren isim oldu.

Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol olmayınca, ev sahibi ekip İstanbul Bafraspor 3 puanı 3 golle almayı başardı.


Haftaya 23 puanla başlayan İstanbul Bafraspor puanını 26'ya çıkartırken karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Çubukluspor 5 puanda kaldı.


14.haftada İstanbul Bafraspor Başakşehirspor deplasmanına çıkarken, Çubukluspor kendisi gibi düşme hattından kurtulmaya çalışan Gültepespor'u konuk edecek.




HABER:ÜMİT YILMAZ


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.