Salı, Kasım 28, 2017

Çare Drogba değil 'Deniz'

İstanbul 1.Amatör 14.Grupta lider Tuzla Şifaspor yakın takipçisi Koşuyoluspor'u evinde ağırladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Koşuyolu, 15.dakikada golü bularak 1-0 öne geçti. Golden sonra ev sahibi ekip toparlanıp karşı kalede gol için etkili ataklar bulsa da, Koşuyolu defans hattını bir türlü geçemeyince aradığı golü bulamadı. Mücadelenin ilk yarısı atılan tek golle konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Tuzla Şifaspor oyuncu degişikliği ile başladı. Oyuna Ulvi'nin yerine giren Deniz ceza sahası içerisinde pasını vermeye çalışırken, Koşuyoluspor'lu oyuncu topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kaptan Kadir 47.dakikada takımının eşitlik sayısını getiren golü atan isim oldu.

Bu golden 10 dakika sonra ise Tuzla Şifaspor baskılı oyununun meyvesini Deniz'in ayağından attığı golle aldı ve mücadelede 2-1 öne geçen taraf oldu. 

Günün golcü ismi Deniz 75.dakikada yine sahneye çıktı. Koşuyoluspor beraberlik aradığı dakikalarda kontra atağa yakalandı. Gelişen ani atakta ceza alanı içinde topu kontrol eden Deniz sol ayağı ile plase bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu ve kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydetti.

Mücadelenin 83.dakikasında ise sahnede yine Deniz Demir vardı. Ceza yayının üstünde topla buluşan Deniz Demir, bu sefer sağ ayağı ile çektiği şutu 90 diye tabir edilen noktaya gönderdi ve takımını 4-1 öne geçiren isim oldu. Bu golden sonra başka gol olmayınca ev sahibi, ekip karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.


Aldığı bu galibiyet ile son 7 maçını kazanarak 22 puana yükselen Tuzla Şifaspor, en yakın rakibi Esenkentspor'un önünde 8 puan fark ile ligin ilk yarısını lider bitirdi.


HABER:MELİH ÖZTÜRK



 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...