Salı, Kasım 28, 2017

Kartal Yunus dört dörtlük

İstanbul 1.Amatör 17.Grupta Anadolu Hisarı evinde son haftaların formda takımı Kartal Yunusspor'u ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısında ceza sahasının yan tarafından Ersin'in ortasında Anadolu Hisarı defansı ve kalecisi bir anlaşmazlık yaşayınc, fırsatçılığını konuşturan Onur kafayla topu ağlara yolladı ve konuk ekip Kartal Yunus 1-0 öne geçti. Özellikle orta sahadaki dinamizmi ile oyunu forse eden konuk ekip mücadelenin ilk yarısını bu skorla önde bitirdi.

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan Kartal temsilcisi, 55.dakikada 2-0 öne geçti. Topla buluşan İbrahim takımı adına topu filelere yollayan isim oldu. 

Yediği golden sonra farkı indirmek için çaba harcayan Anadolu Hisarı etkili ataklar yapsa da günün başarılı isimlerinden tecrübeli eldiven Mesut kalesini adeta gole kapadı ve Anadolu Hisarı ileri uç oyuncularına gol şansı vermedi. 

70.dakikada Anadolu Hisarı kazandığı penaltı atışından da yararlanamayınca gol umutları iyice tükendi. Karşılaşmanın son dakikalarında ise günün golü sayılabilecek gol geldi. Ceza sahası dışında buluştuğu topu adeta füze gibi gönderen Ersin Emeksiz takımını 3-0 öne geçirdi. Mücadele bu golle sona ererken, konuk ekip 4.maçında da 3 puan alarak zirve takibini sürdürdü.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...