Salı, Kasım 28, 2017

Denizköşkler güzelce galip gelmesini bildi

İstanbul 1.Amatör müsabakasında üst sıralardan kopmak istemeyen Güzelce, evinde liderle aynı puanda olan Denizköşkler'i konuk etti.

Mücadelenin ilk yarısının ortalarına kadar orta alan mücadelesi şekilnde geçerken, ilk yarım saatlik dilimde iki takımın da ileri uç oyuncuları gol atma başarısı gösteremedi.

Karşılaşmanın 36.dakikasında ise Muhammet'in 40 metrelik pasında topla buluşan Kemal ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Kemal yerde kalınca mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Volkan konuk ekip Denizköşkleri 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu tayin eden gol oldu.


İkinci yarının başında ev sahibi ekip bi nebze etkili olurken aradığı golü bulamadı ve Denizköşkler'de oyunda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın 61.dakikasında ise konuk ekip farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Sol kanattan Selman'ın yerden kestiği topla ön direğe koşu yaparak buluşan Kemal topa dokunarak filelerle buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirdi. 69.dakikada ise Güzelcespor'un golü gelip skor 2-1 olsa da 82.dakikada Denizköşkler golü geldi. Sağ çaprazda topla buluşan Muhammet, sol ayağı ile vuruşunu yaptı ve Jeneriklik bir gol ile takımını 3-1 öne geçirdi. Bu golden sonra ise iki takımında gol girişimleri sonuçsuz kaldı ve konuk ekip 3-1 lik skorlar 3 puanı hanesine yazdırdı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...