Salı, Kasım 28, 2017

Irmak gümbür gümbür akıyor

Biri zirve iddiasında diğeri alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesi için Merkezefendi Stadı'nı mesken edindim. Temposuz ve vasat futbolun karşılığında 3 puana ulaşan Irmakspor oldu. Başlıkta gümbür gümbür dedik ama sadece skor odaklı. Oyunun belirli bölümleri hariç konuk ekip Ömerli Köyü SK daha etkilydi. 


Maça da iyi başladılar.Ali berk ve Atakan ile etkili olan konuk ekip Irmakspor'un defansını aşamadı. Irmakspor ileri uçta yine Ekrem'i tek santrafor bırakıp, kanatlarda Abdullah ve Alaaddin ile etkili olmaya çalıştı. Bu genç oyuncular her hafta üzerine koyarak oynuyorlar. Ömerli Köyü'nde Uğur orta sahayı yönlendiren isim oldu. Ancak takım arkadaşları ona ayak uyduramadılar. Hedefi olan Irmakspor tempoyu biraz yükseltince ard arda 2 gol buldu. Tayfun'un asistinde Ekrem'in feyki rakibini şaşırttı. Abdullah'ın vuruşu ağlarla buluştu. İlk yarının son dakikasında rakibinin müdahalesi ile yerde kalan Abdullah takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Okan farkı ikiye çıkarttı 2-0.


İkinci yarı da ilk yarının kopyasıydı. Hafiften kararan hava da oyuncuların üzerine rehaveti bıraktı. Son yarım saatte tüm kozlarını kullanan konuk ekip Recep'in mükemmel golü ile puan için umutlandı. Sonrasında da ataklarını sürdüren konuk ekip kontrataktan Alaaddin'in golüne engel olamayınca gardı düştü. Emre ve Mahsum'un gollerine Ali Berk ile karşılık veren konuk ekip sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip vasat futboluna rağmen aldığı üç puanla zirve yarışını sürdürdü.


HABER:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.