Çarşamba, Kasım 29, 2017

Maltepespor öldü öldü dirildi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Maltepepsor, sondan ikinci sırada yer alan Derincespor AŞ'yi 3-2 yenerken oldukça zorlandı.


Maltepe Hasan Polat Stadı'nda maçın 24.dakikasında Maltepespor, defansının göbeğinde yapılan hata sonucu kalesinde yine golü gördü ve 1-0 yenik duruma düştü.


Teknik sorumlu Ergun Ortakcı maçın 35.dakikasında son haftalarda orta sahada etkili olamayan formunda düşüşü yaşayan Ümit Kocabaş’ı oyundan alarak yerine Ömer Faruk Kılıç’ı oyuna sokarak yerinde bir hamle yaptı. Oyuna giren Ömer Faruk Kılıç 45.dakikada kaleciden dönen topu kafa ile ağlara göndererek Maltepespor'u 1-1 beraberliğe taşıyan golü attı.


Maçın ilk devresi 1-1 sona erdi.



Derince yine öne geçti
Ergun Ortakcı ikinci devre başlarken bu kez oyunda etkili olamayan Akif Özerli ile Umutcan Gökdemir değişikliği ile maça başladı. 
46.dakikada yine defans hatasında Derincespor 2.golü buldu ve skor 2-1 oldu.


50.dakikada kaptan Muhammet Emin Gül kafa ile topu ağlara göndererek skoru 2-2'ye taşıdı.


Maçın 75.dakikasında gol makinesi Yusuf Demir yine fırsatçılığını göstererek Maltepespor'a 3-2 galibiyeti getiren golü attı


Maçta başka gol olmayınca Maltepespor ligin dibindeki Derincespor'u zor da olsa 3-2 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı ve puanını 21 yaptı


Maltepepsor ligin 11.haftasında deplasmanda Kestel Belediyespor ile karşılaşacak.


Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...