Salı, Kasım 28, 2017

Doğugücü galibiyet serisini sürdürdü

Hafta sonu sanayi sahasında karşılaştığı Doğanspor maçını 2-1 kazanan Doğugücüspor zirve hedefini sürdürüyor. Sezon başında Bölgesel lige çıkma hedefini koyan yönetim, 3 haftadır alınan galibiyetlerin mutluluğunu yaşıyor. Maç sonunda Doğugücüspor antrenörü Selahattin Esen Doğanspor maçını değerlendirdi:


Çok zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz Doğanspor derbi mücadelesini kazandığımız için mutluyuz. Koyduğumuz hedefler dahilinde yolumuza devam ediyoruz. Ama sadece bir maç kazandık, daha hiçbir şey elde etmedik bununda farkındayız. Salı gününden itibaren de başka bir final maçı olan Elmasbahçeler maçına aynı ciddiyetle hazırlanmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için her maç bir final olarak futbolcu arkadaşlarımla böyle bakıyoruz.


Doğanspor maçıyla ilgili düşüncelerim ise hafta boyunca futbolcu arkadaşlarıma bu maçın zorluğundan bahsettim. Çünkü hem derbi hem de iki takımında hedefleri açısından şiddetle puana ihtiyaçlarının olması, maçın zor geçeceğini gösteriyordu. Oyuna topa hakim olan bölgeler arası geçişleri hızlı yapan sonuca giden bir takim görüntüsü içinde başladık. Tabiki bunda rakibimiz Doğanspor un oyun anlayışıda etkili oldu. Onları geride bekleyip kazandığı toplarla etkili olmayı duşünüyorlardı. Yetenekli oyuncularıyla bazı bölümlerde etkilide oldular. Ama biz maça mental ve fiziki açıdan iyi hazırlandık. Duran toplarda ve 3.bölgede baskı kurduğumuz zaman etkili olacagımızı biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Yalnız futbolcu arkadaşlarımızın üzerinde ki baskı ve bir an önce sonuca gitme istekleri bizi olumsuz etkiliyor. Daha sabırlı ve sakin kalabilirsek oyunumuzun ve skorların daha iyi olacağını düşünüyorum.  Bizim için her maç final biz öyle bakıyoruz.


Önümüzdeki haftada bir finalimiz var bu düşüncedeyiz play off vizesi almak istiyorsak bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve bu istek coşku heyecan içinde bu maça hazırlanacağız. Her maçta bizi yalnız bırakmayan Doğugücü taraftarlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak bu hafta. Bütün taraftarlarımızı ve İnegöllü spor severleri Elmasbahçespor maçına bekliyorum.


HABER:SERKAN ARSLAN


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.