Salı, Kasım 28, 2017

Cüneyt atıyor Beşyüzevler kazanıyor

İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta namağlup lider Beşyüzevlerspor takipçilerinden Arnavutköy Belediyespor’u 1-0 yenerek sahadan istediğini alarak ayrıldı.


Maçtan evvel Beşyüzevlerspor Başkanı Mustafa Koral ve yöneticiler soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Bayrampaşa'daki Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken her iki takım da 90 dakika boyunca sert ve mücadeleci bir oyun ortaya koydu.


Maça ilk dakikalardan itibaren ağırlığını koyan ev sahibi Beşyüzevlerspor orta sahada üstünlüğü eline geçirerek oyunu rakip sahaya yıktı ancak konuk ekip kontrataklarla etkili oldu. İlk yarıda her iki takım da öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyince devre 0-0 sona erdi.


Fırsatçılığını konuşturdu
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Arnavutköy Belediyespor oldu. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında Beşyüzevlerspor dengeyi kurarak daha sonra üstünlüğü ele geçirdi.
Karşılaşmanın tek golü 80. dakikada geldi. Bu dakikada Ozan'ın kaleciden dönen topunu iyi takip eden Cüneyt fırsatçılığını konuşturarak bu hafta da takımının galibiyet golünü attı.1-0


86 . dakikada kaptan Cem kırmızı kart gördü. İkinci yarıda hem savunmada hem de hücumda doğru bir planla oynayan Tugay Uzyürek'in takımı oyunun her iki yönünü de doğru oynayarak kendisi için kritik sayılabilecek karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.


Bu sonucun ardından Beşyüzevlerspor puanını 30’a çıkarırken Arnavutköy Belediyespor ise 23 puanda kaldı. Haftaya Beşyüzevlerspor Dolayoba deplasmanına giderken Arnavutköy Belediyespor ise Ortaköyü konuk edecek.


Haber: Erol Eftekin / Fotoğraflar: Nazmi Alkış


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...