Pazar, Kasım 26, 2017

Taşoluk'tan "Kaya" çıktı: 4-1

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup 9. hafta mücadelesinde Esenyurt deplasmanına namağlup lider olarak giden Taşoluk, namağlup olarak çıktığı maçta rakibini 4-1 mağlup etti ve liderlik koltuğunu bırakmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.


Maçın başlamasıyla birlikte ilk 15 dakika da rakibi tartarak dengeli bir oyun sergileyerek hareket eden Taşoluk, ev sahibi avantajını iyi kullanmak isteyen Esenyurtspor karşısında rakibinin kurduğu baskıyı kırarak ataklarını sıklaştırmaya başladı. İlk dakikalarda iki takımda birbirine üstünlük kurmak için sahada mücadele ederken 15. dakikadan sonra Esenyurt karşısında oyunu kendi lehine lehine çevirmeyi başaran Taşolukspor'da Serkan'ın kornerden kestiği ortaya Gökhan İlvan iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve durumu 1-0'a getirdi.


Gol sonrası karşılık ataklar devam etti. 35'nci dakikada Ali Özcan'ın kestiği ortada penaltı noktasında Gökhan Kaya güzel kontrol edip yaptığı sert ve düzgün vuruşla durumu 2-0'a getiren gole imza attı. Esenyurt, toparlanıp rakibine direnmeye çalışsa da gol yollarında etkisiz kalmasının bedelini ödedi ve ilk yarı böyle bitti.


Gökhan Kaya'dan 2. gol


İkinci yarıya hızlı başlayan ve üçüncü gol arayışlarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, 50.dakikada Refik'in ara pasında Gökhan Kaya'nın güzel bitiriciliğiyle Esenyurt karşısında skoru 3-0'a getirerek bu istediğini karşılaşmada 2. golünü atan Gökhan Kaya ile almış oldu. Esenyurt bu gole 60'ta Gökhan Karakoyunlu ile cevap verdi 3-1. Golden hemen sonra Gökhan Kaya, çizgiden Esenyurt ceza sahasına kadar taşıdığı topu içeriye iyi kesti ve Mert'in yaptığı şık vuruşla 62. dakikada durumu 4-1'e getiren golü kaydetti. 


80. dakikada Esenyurt'tan Mücahit kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maçın kalan süresinde başka gol olmayınca Taşolukspor, sahadan 4-1  galibiyetle ayrıldı ve gol averajı ile liderliğe devam ettirmiş oldu.


HABER: Gökhan İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...