Çarşamba, Kasım 29, 2017

Çayırgücü camiası bir araya geldi

1985 yılında göçmen vatandaşlarımızın bir araya gelerek Gaziosmanpaşaspor Stadı’nın olduğu yer olan ve Salih Ağa’nın Çayırı olarak bilinen yerde kurulan Çayırgücüspor Kulübü bir çok genci spora kazandırarak Türk futboluna hizmetini sürdürüyor. Şu anda İstanbul 1. Amatör kümede yer alan Çayırgücüspor kulübü tertiplediği gecede camiayla bütünleşti.


Yaklaşık 800 kişinin katıldığı muhteşem gecede bütün kalpler Çayırgücüspor’un başarısı için attı.


Geceye, Başta Çayırgücü Spor yönetim kurulu olmak üzere Siyasi Parti Temsilcileri, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri, Spor kulübü yöneticileri,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve Çayırgücü camiası katıldı. Yoğun bir ilginin gözlemlendiği gecede davetliler yemek öncesi bol bol sohbet etme imkanı buldu. Gecenin sunumunu katılımcıların takdirini kazanan yönetim kurulu üyelerinden Yakup şen Yaptı.


Gece kulübün tanıtımı ile başladı. Daha sonra Yönetim Kurulu üyeleri sahneye davet edilmesinin ardından Başkan Erol Şişli kısa bir konuşma yaptı.
Başkan Şişli ve yönetim kurulu üyeleri katılımcılardan bol bol alkış aldı. Gecede işletme sahibi Veli Demir ise kulübe destek olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Dans müziğinin ardından birbirinden güzel şarkı ve türkülerle davetliler geç saatlere kadar eğlendirdi.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.