Pazartesi, Kasım 27, 2017

Yamanspor Ömer Coşkun’la coştu

Karşılaşmadan 4-2 galip ayrılan Yamanspor haftayı üç puanla kapatıp 21 puanla ligin ilk yarısını lider kapattı.


Kenan Sağlam, Emrah Altındağ, Önder Osman Zengin hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri olarak Yahya Gülmüş sağlık görevlisi olarak Hamdi Yaşar görev yaptılar.


İlk yarıda 1 gol
Karşılaşmaya iyi başlayan Yamanspor 18. dakikada Ömer Coşkun’un güzel kafa golü ile 1-0 öne geçti. Yamanspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


Ataşehir Doğuş'a iki gol yetmedi


61 . dakikada Ataşehir Doğuşspor’un golü ile skor 1-1'e geldi. Bir dakika sonrasında Yamanspor’un gol ayağı Ömer Coşkun durumu 2-1 yaptı. 74.. dakikada Ömer Coşkun’un asistinde Samet Halıcı’nın golü ile skor 3-1 oldu. 80.dakikada Ataşehir Doğuşspor'u umutlandıran gol ile skor 3-2'ye geldi.. 83. dakikada 1999 doğumlu genç yetenekli stoper Uğur Sağlam gole giden oyuncuyu engelleyince kırmızı kartı gördü. Yamanspor 10 kişi kaldı.


87. dakikada Ömer Coşkun Ataşehirspor Doğuşspor kalecisinin önde olmasını fırsat bilerek aşırtma vuruşu ile kendisinin 3. takımının 4.golünü atarak karşılaşmanın sonucunu belirledi 4-2


Ömer 12 gole ulaştı
Geçtiğimiz hafta Tokatköyspor maçında da 3 gol atan Ömer Coşkun böylece 2 hafta üst üste hattrick yapmış oldu.

Ümraniye Yamanspor'un gol ayağı Ömer Coşkun bu karşılaşmada attığı 3 golle ligdeki gol sayısını 12'ye çıkarttı. Maçta ayrıca 1999 doğumlu stoper Uğur Sağlam çok kritik anda yaptığı faul ile maçın kaderini değiştirdi. Genç stoper gole giden oyuncuya faul yapıp kırmızı kart görmese Ataşehir Doğuşspor beraberlik golünü bulabilirdi. Ayrıca Yamanspor takımında 2000 doğumlu Burak Kurt forma giyerek gelecek için umut verdi.


İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grupta 9.hafta sonunda Yamanspor 21 puanla lider Beykoz Çavuşbaşı 16 puanla ikinci, Selimiyespor 15 puanla averajla üçüncü İstanbul Ağrıspor 15 puanla dördüncü sırada yeraldılar.
9. haftada Yamanspor deplasmanda Orhanlıspor ‘a konuk olacak, Ataşehir Doğuşspor ise evinde Kartal Çavuşoğluspor’u ağırlayacak.



Editör : Atilla DEMİR


 p>

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.