Perşembe, Kasım 23, 2017

Bu maçlar kaçmaz!

Özellikle üst sıraları yakından ilgilendiren birkaç maça dikkat çekip haftasonu zamanı olan futbolseverlerin bu maçları kaçırmamasını öneriyorum.


1.AL 4.GRUP


Bahçeköy Astraspor-İstanbul Sinopspor


8.haftası geride kalan grupta iki takımda mükemmele yakın bir performans ortaya koydu.Oynadıkları 8'er maçta aldıkları 7 galibiyet ve topladıkları 21'er puanla ilk iki sırayı paylaşıyorlar.
Averajla lider durumda bulunan Bahçeköy Astraspor 33 gol atarken kalesinde sadece 6 gol görmüş durumda.İkinci sırada bulunan takipçisi İstanbul Sinopspor ise 25 gol atarken kalesinde sadece 2 gol görmüş olarak bu maça çıkacak.
Büyük bir heyecana sahne olmasını beklediğim 25 Kasım Cumartesi günü saat 14:30'da Bahçeköy Orman Fakültesi Stadı'nda oynanacak bu önemli maçta hak eden kazansın diyerek müsait olan futbolseverlerin bu maçı izlemesini tavsiye ediyorum.


1.AL 12.GRUP


Şirintepespor-İstanbul Ünyespor


Sezonun geri kalan bölümünde iki takım da kusursuza yakın bir performans koymuş durumda.
8.haftası sona eren ligde 21 puanla 2.sırada bulunan Şirintepespor 22 puanı bulunan lider İstanbul Ünyespor'u konuk edecek.
Ev sahibi Şirintepespor 20 gol atıp 11 gol yerken karşılaşmaya lider olarak çıkacak İstanbul Ünyespor 26 gol atıp kalesinde 10 gol görmüş durumda.
Heyecanın bir saniye bile düşmeyeceğini düşündüğüm 25 Kasım Cumartesi günü saat 15:00'da Kağıthane Yahya Kemal Stadı'nda oynanacak bu önemli maçı zamanı müsait olan futbolseverlerin izlemesini tavsiye ediyorum.


1.AL 13.GRUP


İkitellispor-Sütlücespor


İşte tüm gruplar içinde belki de haftanın en önemli maçı.
İki takımda bugüne kadar oynadıkları maçlarda kusursuz bir performans ortaya koydular.Oynadıkları 8 maçı da kazanarak 24'er puan toplamış durumda sahaya çıkacaklar.
Maça averajla lider durumda çıkacak Sütlücespor 30 gol atıp kalesinde 7 gol görürken 2.sıradaki evsahibi İkitellispor 22 gol atarken kalesinde sadece 1 gol görmüş ve ligin bu alanda en başarılı takımı.
Hak edenin kazanmasını dilediğim 26 Kasım Pazar günü saat 15:00'da İFA sahasında oynanacak bu önemli maçı zamanı müsait olan futbolseverlerin izlemesini tavsiye ediyorum.


Yazı: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...