Perşembe, Kasım 30, 2017

Küçükyalı liderliğe Yelken açtı

Süper Amatör 4.Grupta Başaşehir Kartal'ı yenerek bi nebze olsun rahatlayan Barbarosspor, zorlu 90 dakikanın ardından İstanbulspor'u 1-0 lık skorla geçen Küçükyalı Yelken takımını ağırladı.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünde iki takımda birbirini tartarak kontollü bir şekilde oyuna başlarken, ev sahibi olmasının da avantajı ile Barbarosspor vites yükseltmye başladı. Tempoyu arttıran ev sahibi ekip, Necdet Güler ile mücadelede 1-0 öne geçti.

Yediği golün ardından toparlanan Küçükyalı Yelken 28.dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ömer penaltıyı gole çevirdi ve mücadelede skor 1-1 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin eden gol oldu.

Mücadelenin ikinci yarısında ise ik takımda birbirine üstünlük kurmak için yüksek mücadele örneği gösterirken  mücadelenin son 20 dakikasına da eşitlikle girildi.

3 dakikada 2 gol
Konuk ekip Küçükyalı Yelken, önce 73,dakikada ilk golün sahibi Ömer 75.dakikada ise Volkan ile bir anda farkı 2'ye çıkardı ve mücadelede skor 3-1 oldu.

Bu golden sonra Barbarosspor'un farkı indirme çabaları ise 89.dakikada sonuç buldu. Ev sahibi ekip adına Ercan Sadi mücadeleyi 3-2'ye getiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşmayı konuk ekip 3-2 lik skorla kazandı ve Büyükçekmece Belediyespor'un Bay geçtiği haftada liderlik koltuğuna oturdu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...