Salı, Kasım 28, 2017

Yeşilköyspor'un tadı kaçtı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta geçen hafta Kaynaşlı deplasmanından galibiyetle dönen Yeşilköyspor bu hafta evinde Çengelköyspor ile 1-1 berabere kaldı. Bakırköy temsilcisi iç sahadaki son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.


Yeşilköyspor ilk yarıyı, Eyüp’ün 33. Dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda konuk ekip daha etkili göründü. Çengelköy’ün 5 tehlikeli atağına karşın Yeşilköy 1 kez yeşil beyazlıların kalesine etkili gidebildi. Nitekim 78. Dakikada konuk takım, üstelik o sırada 10 kişiyken, sağdan yapılan ortada 11 numaralı futbolcusu İlham’ın kafa vuruşuyla eşitliği sağladı.


Zaten karşılıklı sert fauller nedeniyle gergin olan maç 1-1’den sonra iyice çığırından çıktı. Hakem, rakip takım oyuncuları ile diyaloga girdikleri gerekçesi ile Yeşilköyspor’un teknik heyetini tribüne gönderdi. Bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında itiş  kakış ve tartışmalar yaşanırken taraftarlar da tartışmaya dahil oldu. Yeşilköyspor Kulüp Başkanı  Bektaş Yıldız sahaya inerek olayları yatıştırdı.


Muhabir: Ahmet Yavuz Taner


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.