Cuma, Kasım 24, 2017

SAL'da tamam mı, devam mı haftası gibi

Bu hafta sonu SAL'da oynanacak maçlar arasından sizler için 4 tane maç seçtik. Bu maç sonuçları ile ilk iki sırayı yakından ilgilendiren maçlar olduğundan kaybedecek olan takımların iddialarından uzaklaşacağı bir hafta olması kaçınılmaz durumda.


1.Grup
Albayrakspor - Başakşehirspor ( Albayrak çim - 14,30/Pazar)


Albayrakspor 23 puan ile lider durumda. Başakşehirspor ise 18 puan ile 4.sırada yer almakta. Konuk takım kaybettiği zaman lider ile arasındaki puan farkı açılacak. O nedenle bu maçta mutlak suretle galip gelmek isteyecek. Ev sahibi ekip kazandığı takdirde hedefine bir adıma daha yaklaşmış olacak.


2.Grup
Kartalgücüspor - Ayazağaspor(Kartal Yunus - 15,00 - Cumartesi )


Bu grupta ev sahibi ekip 17 puan ile 4.sırada , Ayazağaspor ise yine 17 puanda averaj ile 5.sırada yer almakta. Sekbanlarspor bu hafta bay geçiyor altta bulunan iki takımdan birinin galibiyeti ile aynı puana geliyorlar. O nedenle her iki takımın Kartal Yunus sahasında yarışa devam etme adına bu maçtan 3 puan ile ayrılmak adına oyun oynayacakları ve bu yüzden maçın zevkli geçeceğini düşünüyoruz.


3.Grup
Beşyüzevlerspor - Arnavutköy Belediyespor 
Bayrampaşa İ.B.B. sahası  14,30 - Pazar 


27 puanla lider durumda olan Beşyüzevlerspor , Bayrampaşa İ.B.B. sahasında 23 puanlı ve 3.sırada olan Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Konuk takımın çok önemli avantaj sağlaması adına bu maçı kazanıp iddiasını devem ettirmesi gerekiyor. Lider yeşil beyazlı ekip ise kayıpsız yoluna devam etmek ve 3.sırada olan rakiplerinden biri olan konuk takım ile arayı açarak rahatlamak isteyecektir. Bu maç kaçmaz.


 


8.Grup
Cevizli Anadoluspor - Kağıthanespor
Kartal Bulvar sahası - 11,00 Cumartesi


Cevizli Anadoluspor geçen hafta bay geçerek kritik bir avantaj sağladı. 21 puan ile 4.sırada yer alan ev sahibi ekip sahasında 2.sırada 24 puanı bulunan Kağıthanesporu konuk edecek. Bu maçı kazanarak hem puan olarak rakibini yakalayacak hemde bay geçtiği haftada açılan puan farkını kapatmış olacak. Sarı yeşilli konuk ekip ise aradaki 3 puanı arttırmak ve ilerleyen haftalarda bay geçeceği zamana 3 puandan farklı bir puan ile girmek adına bu maçı kaybetmemek için sahaya çıkacaktır. Puan yada puanlar konuk takımın lehine olacaktır. Bu nedenle bu maçında çok zevkli geçeceğini düşünüyoruz.


 


 


 


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...