Perşembe, Kasım 30, 2017

'Boğaziçi'nde gülen 1863

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup'ta aynı isimli iki takımın mücadelesinde gülen taraf 1683 Boğaziçi oldu. Puan sıralamasında rakibinin 4 puan önünde bulunan 1863 Boğaziçi, bu galibiyetle rakibiyle arasını iyice açtı ve küme düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı. 


İlk çeyreği dengeli geçen mücadelede oyuna ağırlığını koyan Boğaziçispor, bu bölümde iki net fırsattan yararlanamadı ve ev sahibinin de oyuna girmesiyle denge gelen mücadelenin diğer bölümlerinde rakip kaleye gitmekte güçlük yaşadı. 


PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN


Orta sahada Ahmet ve Hakan ile oyun üstünlüğünü ele alan 1863 Boğaziçi, fırsatlar bulmaya başlamasıyla birlikte golü de buldu. 25'te İsmail'in asistinde Hakan skorda dengeyi bozarken, beş dakika sonra Veli'nin pasında Gökhan vuruşu filelerle buluştu ve ilk yarı 2-0 sona erdi.


İkinci yarıya Veli - Faydin değişikliği ile başlayan 1863 Boğaziçi, 50'de kazanılan penaltı atışını Ramazan ile değerlendirerek skoru 3-0'a getirdi. İlerleyen dakikalarda konuk ekip oyundan iyice düşünce sahneye çıkan Gökhan, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü filelere yollayarak maçın skorunu tayin etti. 


Bu galibiyetle çıktığı son altı maçta 16 puan alan 1863 Boğaziçispor yükselişini sürdürdü ve zirve takibine devam etti. Altı paunda kalan deplasman ekibi ise küme düşme korkusunu derinden hissetmeye başladı.


Muhabir: Gökhan Taner

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.