Pazar, Kasım 26, 2017

Kuruçeşme, Öz Yarımburgaz'a patladı: 12-1

Ligin 9'ncu haftasında ardarda 3. galibiyetle tanışan Kuruçeşme, konuk ettiği Öz Yarımburgaz spor’u Selçuk Uğur (6), Emrullah Kumek (2), Ömer (2), Cem Aydın ve Sedat Kutsal'ın attığı 1'er golle yıkıp bayram yaptı.


Dün, Beşiktaş Çilekli sahasında oynanan karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklarla başladı. Son 2 haftayı İMÇ Sakaryaspor ve Öz Alibeyköyspor galibiyetleriyle kapatarak bir hayli keyifli ve moralle Çilekli'ye gelen Kuruçeşme, maça da etkili başlayan taraf oldu. Selçuk Uğur, kaydettiği ilk gol ile beraber karşılaşmanın seyri Kuruçeşme'nin istediği gibi gelişti. Selçuk, sahneye bir kez daha çıkarak yaptığı şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını Öz Yarımburgaz karşısında 2-0 öne geçirdi. Baskılı oyununu sürdüren ev sahibi ekip Sedat Kutsal'ın golüyle skoru 3-0'a taşıdı. Karşılaşmada biraz olsun toparlanan Öz Yarımburgaz'ın atağında şut auta çıkacakken defansa çarpıp Kuruçeşme kalesine girdi ve skor bir anda 3-1'e geldi ve Öz Yarımburgaz bu golle skoru dengelemek adına fırsat bulmuş oldu. Bu golün ardından ipleri elinden bırakmayan Kuruçeşme'de ceza sahası içinde topla buluşan günün yıldızı Selçuk, topu ağlara gönderdi ve kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü atarak durumu 4-1 yaptı. Karşılaşmada rakibini baskısıyla yoran Kuruçeşme'de sahneye bu kez takipçiliğini konuşturan Ömer, topu ağlara göndererek takımını 5-1 öne geçirdi. Maçta ilk yarı ev sahibi ekibin 5-1'lik üstünlüğü ile kapandı.


Kuruçeşme'de durmak yok!


Kuruçeşme ikinci yarı oynadığı futbol ve attığı gollerle de coşmaya devam etti. Ceza alanında topla buluşan Selçuk, ağları takımı adına 6. kez havalandıran isim oldu. Bu gol adeta Selçuk'un coşkusunu bir kat daha artırırken, sahneye bir kez daha çıkarak skoru 7-1'e taşıyan isim yine Selçuk Uğur oldu. Lacivert-Kırmızı'lı ekibin formda golcüsü Selçuk fileleri bir kez daha sarsarken, attığı golle kendisinin altıncı, takımınının ise karşılaşmada dokuzuncu golünü atarak, takımını Çilekli'de 8-1 öne geçiren isim oldu. Bu golün ardından ofansif futbolunu devam ettiren Lacivert-Kırmızılı ekipte Emrullah Kumek, Kuruçeşme adına topu ağlara bir kez daha gönderen isim oldu maçta durum bir anda 9-1'lik gibi şaşırtıcı bir sonuca gelmiş oldu. Ardından Cem Aydın ile Kuruçeşme, rakibi karşısındaki farkı 9'a çıkarttı ve karşılaşmada skoru 10-1 yaparken Emrullah Kumek farklı sonuca bir katkı da kendisi yaparak sonucu 11-1'e taşıyan isim oldu. Günün başarılı isimlerinden Ömer, son sözü söyleyerek maçta skoru 12-1'e getirirken Lacivert - Kırmızılar, karşılaşma sonunda soyunma odasını adeta bayram yerine çevirdi.


'Rakibimiz adına üzgünüz'
Sahada alınan farklı galibiyete rağmen maçın sonucuna rakip adına üzgün olduğunu ifade eden başkan Mesut Baykara, "Bu maçta alınan skor ile takımın bir patlama noktası oldu. Ligde daha önce çok talihsiz puanlar verdik, son dakikalarda bu takım çok güçlü ve hakettiği yerde değil. Kuruçeşme, ileri ki günlerde daha iyi olacak ve çalışıp hakettiğimiz yere geleceğiz. Ben takımın hala şampiyon olacağına inanıyorum. Zirveye yaklaştık maç maç gidip zirveye çıkacağımız kanısındayım... Hocamızı, takımı ve tüm emeği geçenleri kutlarım, herkese teşekkürler." diyerek sözlerini noktaladı.


Basın yayın sözcüsü Serkan Şirin de verdiği demeçte, "Tüm yönetim kenetlendi ve takıma inanç üst seviyede... Hocamız ve bu oyuncularla çok daha iyi yerlere geleceğiz." dedi.


Selçuk Uğur'un 6 golle yıldızlaştığı ve gol krallığında 16 golle damgasını vurmasına sebep olan maçta Öz Yarımburgaz'ı 12-1'lik sonuçla mağlup eden Lacivert-Kırmızı'lı ekip, Sağmalcılar beraberliği ardından 3'te 3 yapmış ve puanını 16'ya yükseltmiş oldu. Öz Yarımburgaz ise topladığı 5 puanla ligde 9. sırada bulunuyor.


HABER: Gökhan İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.