Perşembe, Kasım 30, 2017

Şilespor 5 attı 3 aldı

İstanbul U16-B Ligi 20. Grup 10.hafta mücadelesinde Şile Stadı’nda Şilespor Maltepe ekibi Gülensuspor’u konuk etti.


Sinan Demir, Hanifi Bilen, Metin Karaboğa hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri olarak Erdem Rizeli görev yaptılar.


Şile Stadı'nın bakım ve yenileme çalışmalarından dolayı maçlarını ilçeden uzak çeşitli sahada oynamak zorunda kalan evsahibi takım ilk defa yeni Şile Stadı’nda kendi seyircisinin önünde oynadı.


Maça çok hızlı başlayan Şilespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede oyundaki üstünlüğünü sürdüren Şilespor bu devrede de bulduğu 3 golle skoru 5-0'a getirmesini bildi. Şilespor'un gollerini Melih (2) Alper Güler, Emin ve Cengiz kaydetti.


Teknik sorumlu Tanju Altınay yönetimindeki Şilespor U16 takımı bu galibiyetle 23 puanla ikinciliğini korurken, Ortadağspor 24 puanla birinci, Yamanspor 20 puanla 3’üncü sırada.


11. hafta Şilespor deplasmanda Kartal Yuvasıspor’a konuk olurken, . Gülensuspor kendi sahasında Fetih Kelkitspor’u konuk edecek.


Editör : Atilla DEMİR


 


 p>


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...