Salı, Ağustos 19, 2008

K.Çekmece gençlerle mücadele edecek


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Geçtiğimiz sezon 3. Lig'den İstanbul Süper Amatör Lig'e düşen Küçükçekmecespor, 2008-2009 Futbol sezonunda, geçen sezon Bölgesel Süper Gençler Ligi'nde mücadele veren futbolcularıyla yer alacak. Takım, Harun Özkan nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.

Harun Özkan yaptığı açıklamada, "Yeni sezon için sayın başkanımız Ahmet Kurşun bana 'gençleri alıp çalışmalara başlayabilirsiniz' dedi. Ben de sayın başkanımızın isteği üzerine geçtiğimiz hafta itibariyle çalışmalara başladım. Futbolcularımızdan 20'si Küçükçekmece'de ikamet ediyor. Öz be öz kendi kaynaklarımızla yola çıkmış bulunmaktayız" dedi.

Yeni sezon öncesi takımına güvendiğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Bu gençlere güveniyorum ve inanıyorum. Bu futbolcuların yanına 3-4 tane tecrübeli futbolcu takviyesi yapıldığında mücadele vereceğimiz 6. Grup'ta bizi kimse tutamaz. Diğer takımlar kadar bizim de şansımız olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bize güvenen kulüp başkanımız Ahmet Kurşun'a teşekkür ediyorum. İnşallah güvenini boşa çıkarmayız" diye konuştu.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

çekmece de bişey yok 6.grup
takımları rahat etsin
hazırlık maçlarını seyrettim
ist.sinop la 3-1 kaybettiler hatta
şöyle bişey de iddaa etsem abartmış
olmam çekmece bu yıl kümede kalırsa
öpüpte başına koysun...

Adsız dedi ki...

isimsiz kardesımız yaptğı yorumda altıncı gruptakı takımlarımızı rahatlatmıs ama k.cekmece spor un 16-17 yasındakı genclerın yaptığı mucadele ve oynadığı futbol kendısını bayağı rahatsız etmıse benzıyor.bız k.cekmece sporlular olarak bu kardesımızı de yanımızda gormek ıstıyoruz...

Adsız dedi ki...

Küçükçekmece ilk yorumu yapan arkadaş gibi çok kötü bu sezon.Gençlerle bir şey yapamazlar gibime geliyor.

Adsız dedi ki...

ben küçükçekmecenin süper gencini gecen sene 2-3 kere izledim kafa takımlardan puan aldılar iyi kapanan bir ekip forvetteki uzun boylu adam kalırsa ne cıkarlar ne düşerler ama bu sene tercrübe kazanan ekip iyi işler yapabilir

Adsız dedi ki...

uzun boylu santrafor çok yetenekli geçen sene ben o çocugu takip ediyodum onun oynadıgı takım kafaya oynar gibi geliyo bana aksi düşünen gelsin izlesin defansların o çocuga acil önlem alması lazım bence bu çocuk bir kaç sene için de çok iyi yerlere gelcek.

Adsız dedi ki...

ben çekmecenin bu seneki 3-4 maçını izledim. hakettikleri yer bu değil. çok çalıştılar ve gerçekten sağlam oynuyolar. bahsi geçen uzun boylu çocuk (ismi yalçın'dı yanlış hatırlamıyorsam) sarıyer maçında dikkatimi çekti, ofansif özellikleri çok iyi. sarıyer maçında iki gol attı, sarıyer zirveden oldu. bu tür gençleri takibe almak lazım. bu ekip aynı şekilde devam ederse iyi iş çıkarır bu sene.

isimsiz dedi ki...

ben cekmecenin s.genç bu sene sarıyer ve tepecik maçlarını seyrettim defansları gerçekten ii kapanıyo stoperdeki 2 li takımı ii yönlendiriyo ve izledigim 2 mactada birbirlerine ii uyum sağlıyolar.ortanın ortasındaki esmer cocuk ii işler yapıyodu sağ kanatta ki kısa boylu hızlı cocukta kanatlardan etkili geliyodu.forvetteki cocukta attıgı gollerler isminden bahsediyodu bence bu cocuklar bu sene ii işler yapar gibime geliyo bu takımı bu cocuklar takip edilmelidir

Adsız dedi ki...

bu seneki b-genç TakımLarı nasıL küçükçemecenın dağıldılarmı ? kendi gruplarında kacıncı olurlar zor takım warmı ?

Adsız dedi ki...

valla k.çekmecenin b-genci nasıl biLmiorum ama bakırköyle aynı grupTaLar b-köyün b-genci dağılmassa şampiyon onLar oLur.Baska biLen warmı ?

Adsız dedi ki...

k.çekmece takımının başında harun özkan varsa korkamayın. o ne yapacağını çok iyi bilir.gençlerle bu takımı tekrar 3.lige çıkarır

Adsız dedi ki...

cekmece bu sene düsmemeye oenar

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.