Pazar, Ağustos 31, 2008

Silivri bölgesinden haber turu

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ENGİN AKIN
Birlik tek çatı altında birleşiyor

Silivri Kulüpler Birliği tüm sorunlarını çözerek tek çatı altında birleşme kararı aldı.

Çanta Grant Otel’de toplanarak akşam yemeği yiyen Silivri’deki faal kulüplerin başkanları toplantının sonunda birlik mesajları verdi. Yaklaşan yeni sezon öncesi birlik olarak son toplantısını Çantaköyspor Kulübü Başkanı İsmet Fıçıcı’nın ev sahipliği yaptığı yemekte buluşan kulüpler tek çatı altında birleşme kararı aldı.
Birliğe üyeliği bulunmayan kulüplerin de katıldığı toplantıda üye olmayan kulüpler de üye olma kararı aldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çantaköyspor Kulübü Başkanı İsmet Fıçıcı; “Yeni sezon tüm kulüplerimiz için hayırlı olsun. Burada toplanmamızın amacı birliğimizin daha güçlü ve yıkılmaz olduğunu göstermektir. Birlik olduğumuz takdirde biz kimse yıkamaz. Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını ve başarı çıtasının yükselmesini diliyorum. Ayrıca davetimize katılanlara da teşekkür ederim” dedi. Toplantı esnasında birliğe üyeliği bulunmayan kulüpler ise neden birliğe üye olmadıklarını anlattılar. Tüm sorunların masaya yatırıldığı toplantının sonunda birliğe üye olmayan kulüplerinde üye olması kararı alındı.
Başkanlar, Turan’ı ziyaret etti

Silivri Kulüpler Birliği; Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı makamında ziyaret ederek yeni statta çalışabilmek için gerekli adımların atılmasını istedi. Mevcut stadın taleplerini karşılamadığından şikayet eden kulüpler geçtiğimiz günlerde açılan yeni statta çalışmak istediklerini belirtti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan kulüp başkanlarının sorunlarını dinleyerek notlarını aldı.
Seymenköyspor’un ağır konukları

Yeni sezona umutla girmek isteyen Seymenköyspor, köy içinde bulunan restoranda Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Namık Öndeş ve İç İşleri Bakan Danışmanı Yetkin Çavdar’ı misafir etti. Yemekli toplantıda davetliler gecenin ilerleyen vakitlerine kadar spor ve sporun geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundular.

Selimpaşaspor hedef büyüttü

1. Amatör Küme ekiplerinden Selimpaşaspor emin adımlarla yeni sezona hazırlanıyor. Silivri temsilcisi, geçtiğimiz günlere karşılaştığı Çatalcaspor’u evinde devirdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Oktay Atınç, “Kendi çabalarımızla yeni sezona hazırlanıyoruz. Oyuncularımız gerçekten samimi bir şekilde çalışıyorlar. Yeni sezondan umutluyum. Oyuncularıma da güveniyorum. Kurduğumuz bu kadro ile yeni sezondan umutluyum. Çatalcaspor karşısında ortaya mükemmele yakın bir oyun çıkardılar. Teknik heyetime ve oyuncularıma teşekkür ederim” dedi.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.