Çarşamba, Ağustos 27, 2008

İlk yarı Ayazağa, ikinci yarı Şişli Yayla

AYAZAĞASPOR: 2 ŞİŞLİ YAYLASPOR: 2

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul SAL takımlarından Ayazağaspor ile İstanbul 1A ekiplerinden Şişli Yaylaspor, Ayazağa Atatürk Stadı'nda 2-2 berabere kaldı.
Maça daha iyi başlayan ev sahibi ekip Aycan ve Kaka'nın golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. Bir önceki hazırlık maçında Halide Edip Adıvarspor'u 4-1 yenen Yaylaspor ikinci yarı toparlanmayı başardı. Önce kornerden Gelen Topa Çok İyi Yükselen Sercan Topu Ağlara: 2-1. Ardından Öz Şişlispor'dan Yeni Alınan Teyfik Jeneriklik Bir Frikik Golü İle Skoru 2-2 Yaptı Ve Maç da Bu Skorla Sonuçlandı. Güçlü rakibi önünde 2-2'yi yakalamayı başaran Konuk ekip böylece yeni sezona hazır olduğunu gösterdi.
Öte Yandan Şişli Yaylaspor maç öncesi 2 yeni trasnferini kadrosuna kattı: Öz Şişli'den Teyfik Ve Geçen 2 Sezon Tuzlaspor'un Kaptanlığını Yapan Serkan. Şişli Yaylaspor Çarşamba Gününü İzinli Olarak Geçirdikten Sonra Perşembe Günü İdmanlara Devam Edecek...
Yaylaspor'da '10 cm' Lakablı Ömer'in Göstermiş Olduğu Performans Ve Özgüven dikkat çekiciydi. Ayrıca haziran ayında ayağı kırılan teknik direktör Necdet Yılmaz'ın Yavaş Yavaş Yürümeye başlaması camiada sevinç yarattı.



Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...