Pazar, Ağustos 31, 2008

Bağcılarspor 3. Lig için kenetlendi

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme’de kendi grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye çıkan Bağcılarspor bu sezon hedefi büyüterek 3.Lig’e gözünü dikti.
Bağcılarspor’un düzenlediği geceye Üçüncü bölge AKP İstanbul Milletvekili Ünal Kacar, Bağcılar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Bağcılar Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği Başkanı olan Lokman Çağrıcı, Bağcılar ilçe Milli Eğitim Müdürü, Bağcılar İlçe Müftüsü, İstanbul Mezarlıklar Müdürü, AKP ve MHP parti temsilcileri, ilçedeki Amatör spor kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra bölgedeki iş adamları katıldı.
‘Bu sezon hasret sona erecek’
Bağcılarspor Kulübü Başkanı Atilla Ulu yaptığı açıklamada, “Kulübümüz geçtiğimiz sezon çok iyi maçlar çıkartarak bizlere şampiyonluk yaşattı. İlçe olarak bu mutluluğu hep birlikte gördük ve yaşadık. Eski belediye başkanımız ve milletvekilimiz sayın Feyzullah Kıyıklı bey ve Belediye başkanımız aynı zamanda Kulüpler birlği başkanı da olan Lokman Çağrıcı bizlere büyük destek vererek cesaretlendirdi. Biz de bu cesareti alarak gözümüzü profesyonel lige yani 3.Lig’e diktik. Onun için de maddi yönden ilçemizin iş adamları ve spora gönül verenlerinin de desteğini alarak, ‘hedef üçüncü lig’ sloganıyla bu geceyi düzenledik. İnanıyorum ki maddi-manevi her türlü desteği vereceksiniz. Sizlerin de destekleriyle yıllardır hasret kaldığımız Profosyenel 3. Lig’e çıkacağız” dedi.
‘Bağcılarspor en büyük olmak zorunda’
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıl bizlere şampiyonluk gururunu yaşatan Bağcılarspor Süper Amatör Lig’e çıkma başarısını göstermiştir. Bu sezon da Süper Amatör Lig’de başarı gösterip 3. Lig’e çıkmayı hedefliyor. İnşallah bunu başarır ve bizleri tekrar sevince boğar. Spor tarihinde bugüne kadar kısa zamanda çok güzel şeyler yapıldı. Bunun en güzel örneği merhum Hasan Doğan zamanda gördük. Kısa zaman için de bizlere çok şeyler kazandırdı. Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Bağcılar sporda da en büyük olmak zorunda. Spordaki başarılar için 7’den 70’e herkesin el birliğiyle bir şeyler yapmasını istiyorum. El elele gönül gönüle verdiğimizde başaramayacağımız hiç bir şey yok” ifadelerini kullandı.
‘İkinci Stadın Takipçisi olacağım’
İstanbul Üçüncü Bölge AKP Milletvekili Ünal Kaçar da yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “Bir Bağcılarlı kardeşiniz olarak her zaman yanınızda oldum ve olacağım.Sizlerin bizleri spora teşvik etmeniz lazım. Bizler de sizlerin istekleri doğrultusunda mecliste çalışmalar yapalım. İlçe kulüpleri derneği yönetici Şener Bektaş kardeşimiz, ‘İkinci stat projesi vardı sayın milletvekilim ne oldu?’ dedi. Bu statla ilgili gereken proje ve bilgileri bana dosya halinde verdiğiniz taktirde gerekli takibi yapar ve sizleride aydınlatmış olurum.”
Daha sonra sahne alan Hüseyin Gündoğdu birbirinde güzel şarkı ve türküler söyleyerek halaylar eşliğinde davetlilere hoş saatler yaşatı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...