Cuma, Ağustos 29, 2008

Rumelispor, sezonu Arif Şentürk'le açıyor



Güneşli' de kurulan ve bu sezon İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grup'ta mücadele edecek olan Rumelispor (Geçen sezon isimleri Fikirtepe İdmanyurdu'ydu, değiştirdiler) ,yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Her geçen yıldan kalan kadrosunu güçlendiren ve kurumsal yapısını sağlamlaştıran Rumelispor, 'Balkan ve Rumeli göçmenlerinin takımı'' olarak yeni sezon için büyük hedefler koydu. 2008- 2009 sezonunda grubundan şampiyon çıkarak Süper Amatör'e yükselmeyi hedefleyen Rumelispor, geçtiğimiz günlerde topbaşı yaptı. Rumelispor Genel Kaptanı Adem Dursun Toprak, yaptığı açıklamada, ''Biz önemli ve zor bir davaya soyunduk. Rumeli ve Balkan göçmeni gençler başta olmak üzare tüm gençlerimizi kahve köşelerinden, zararlı alışkanlıkların pençesinden alıp, topluma sporcu ruhu ile faydalı insanlar olarak hediye etmek için yola çıktık. Ama bunu da kurumsal kimliği olan, ciddi başarılara imza atacak spor kulübü olarak başarmak istiyoruz. Kulüp Başkanımızdan yöneticilerimize, sponsorlarımızdan tribündeki taraftarlarımıza kadar bu ruhla başarıyı yakalamak için çalışıyoruz '' dedi.

Rumelispor, 2008 - 2009 sezon açılışını 31 Ağustos'ta Bağcılar Stadı'nda Saat 17:00'de Yıldırım Bosnaspor ile hazırlık maçı yaparak açacak. Maçın bitiminde de Arif Şentürk konseri yapacak.

Haber için Barbaros Akkoyunlu'ya çok teşekkürler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.