Pazartesi, Ağustos 25, 2008

İASKF’den ofis malzemesi yardımı

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (İASKF) geride bıraktığımız hafta sonu Bakırköy, Küçükçekmece, Güngören, Bağcılar ilçelerinde bulunan Amatör spor Kulüpleri Destekleme Derneklerini ziyaret etti.
İASKF Genel başkanı Sait Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, ilçelerdeki amatör spor kulüp derneklerini ziyaret etmelerinin amacının, ilçelerdeki kulüplerle iletişim sağlamak amacıyla Bilgisayar, Faks ve Fotokopi makineleri, Masa ve Sandalye dağıtmak, aynı zamanda kulüplerin sorunlarını dinlemek olduğunu dile getirdiler. Yöneticiler, Bakırköy’de yaptıkları açıklamada, “İlk olarak Bakırköy ilçesindeki spor kulüpleri derneğini ziyaret ettik ve Dernek başkanı ve aynı zamanda bizim de yönetim kurulu arkadaşımız olan İbrahim Mamati’ye, kendileriyle iletişim kuracağımız tesisatları teslim ettik. Onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledik. Kendileri de ziyaretimizden memnun olduklarını belirtiler” diye konuştular.

Daha sonra Küçükçekmece’de bulunan Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği’ne geçen İASKF Genel Başkanı Sait Yücel ve yöneticileri, burada İASKF yönetim kurulunda bulunan ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin yeni Başkanı olan Seymen Gençtürk ve yönetici arkadaşları karşıladı.
Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek başkanı Seymen Gençtürk yaptığı açıklamada, “Sizleri burada ağırlamaktan dolayı memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın başkanım ve değerli kulüp başkanları ve yönetici arkadaşlar, derneğimiz kurulduğu bu zamana kadar özveriyle çalışmalarını sürdürmüş ve hizmet etmeye devam etmiş, etmeye de devam edecektir. Hafta içi yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonunda yönetim kurulu oy çoğunluğuyla beni başkanlık görevine getirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eski başkan Vedat Turgut toplantılarımıza katılmadığı ve çalışmalarımızı engellediğinden dolayı yönetici arkadaşlarımız 6’ya 3 oyla kendisini görevinden alınarak beni getirdiler. Bu görevi layığıyla yapıcağızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Daha sonra İASKF Genel başkanı Sait Yücel de, “Görüyorum ki Küçükçekmece’deki kulüpler her ziyaret etiğimde eksiksiz ve tamamı tüm toplantılara katılıyor ve dernek çalışmalarında büyük destek veriyor. Bu birlik ve beraberlik bizi çok memnun etti. Sizlerle iletişim sıkıntısı çekmemek için çeşitli telekomünikasyon cihazları hediye etmek, aynı zamanda sorunlarınız dinlemek için geldik” diye konuştu.
Olaylı kura çekimine de değinen Yücel, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta 2008-2009 futbol sezonu için kura çekimi yapıldı. Bu kura çekiminde çok çirkin şeyler yaşadık ve gördük. Ancak bizlerin kabul etmediği tertip komite oluşumu, bizlerin yani sizlerin fikrini almadan kafalarına göre kararlar almaları, yani sizleri hiçe saymaları hoş değil. Bizler ve sizlerin yapmış olduğu itirazlar sonucunda İstanbul Futbol İl Temsilciliği kendi başına yapmış olduğu 1. amatördeki hatalı statüyü U dönüşü yaparak kulüplerin istediği doğrultuda değiştirmiştir. Yani tepkilerimizi koyduğumuzda geri adım atmışlardır ama bu liglerin hiç sağlıklı geçmeyeceğini, hatta üç-dört hafta sonrada büyük skandallara yol açacağını görüyoruz. Bizler gerekli yerlere şikayetlerimizi yaptık. Her şeye rağmen takımlarımızın çıkıp centilmen bir şekilde mücadele vereceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İASKF yönetim kurulu daha sonra Bağcılar’daki derneğe geçti. Burada Yücel ve İASKF yönetim kurulu üyelerini Dernek Başkan Vekili Ahmet Akdeniz karşıladı. Bağcılar kulüplerinin sorunlarını dinleyen Yücel, bilgisayar, faks, fotokopi, sencer, masa ve sandalyeleri teslim etti.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.