Pazartesi, Ağustos 25, 2008

Mudanya Burgazspor tam gaz


Bursa Amatör küme takımlarından olan ve son yıllarda Bursa ve Marmara Bölgesi'nde amatöre damgasını vuran Burgazspor, teknik patron Metin Aydemir'in teknik direktörlüğünde çalışmalarını sürdürürken, futbolcular yeni sezonda sahalarda fırtına gibi eseceklerinin sözünü verdi.
Kulüp Başkanı Selçuk Mutlu ise bu yıl da güçlü kadro kurduklarını belirterek, "Yeni sezonda tecrübeli teknik adam Metin Aydemir ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Yaptığı transferlerle kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Burgazspor'a; Bozüyükspor'dan Yusuf, Karacabey'den Yasin, Balıkesir Zeytinli Belediyespor'dan Barış, Tavşanlı Linyitspor'dan Ender, Torbalıspor'dan Emir, Nilüfer Belediyespor'dan İsmail, Bandırmaspor'dan Makedonyalı Hengiz, Orhangazispor'dan Şenol, Bursa Zaferspor'dan Cevdet, İnegöl Kurtuluşspor'dan Serkan ile Erdek Belediyespor'dan Ramazan ve Hakkı Akalp transfer edildi. Yeni sezon öncesinde yapılan iç transferlerde ise Emir Tiryaki, Serkan Bulut, Kenan Şimşek ile yeniden anlaşma sağlandı.

Öte yandan Burgazspor, oynadığı son hazırlık maçında kendisi gibi Bursa SAL'da mücadele eden Kafkasspor'la 2-2 berabere kaldı.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.