Pazar, Ağustos 31, 2008

Leventspor bu kez zorlandı


LEVENTSPOR: 2 KEMERBURGAZSPOR: 1

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'un iddialı ekibi Leventspor, cumartesi 17:00'de Levent Çilekli Stadı'nda oynadığı son hazırlık maçında 1. Amatör takımlarından Kemerburgazspor karşısında zorlanmasına rağmen galip gelmesini bildi ve şu ana kadar oynadığı 8. hazırlık karşılaşmasında 8. galibiyetini aldı.

Maça ideal onbiri ile başlayan Levent takımı maçın henüz başında, dakikalar 7'yi gösterirken İstanbul Süper Amatör Küme'nin gecen seneki gol kralı Burhan'ın klas vuruşu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını iyiden iyiye arttıran Levent 40. dakikaya kadar sayısız gol fırsatından yararlanamazken, dakikalar 44'ü gösterirken konuk ekibin penaltıdan attığı gol maça beraberliği getirdi: 1-1. Penaltıyı gole çeviren isim, Kemerburgazspor'un tecrübeli ismi Erhan'dı ve devre 1-1'lik eşitlikle kapandı.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Leventspor aradığı golü 63. dakikada ceza yayının 3 metre çaprazından attığı frikikle buldu. Golün ismi Mustafa Büyük'tü. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar şeklinde geçen müsabakada iki takımın çabası da skoru değiştirmeye yetmedi ve maç 2-1 Levent'in üstünlüğü ile noktalandı.

Teknik direktör Burhan Esmen maçın ikinci 45 dakikasında bir kaleciye ve son 10 dakika da bir forvet oyuncusuna denenmek için şans verdi. Hazırlıklarına ara vermeden devam edecek olan Leventspor bugün (pazar) saat 16:30'da Levent Çilekli Stadı'nda yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İlk hafta Reşadiye sana gününü gösterecek Levent!

Adsız dedi ki...

bişey olmaz bence bu leventspordan bakmayın hazırlık maçlarında böyle oynadıklarına;)

Adsız dedi ki...

nefret ediyorum bu Leventten!

Adsız dedi ki...

resadıye akıllı ol aKLINIZI ALIRIZ GELIYORUZ BEKLEYIN

Adsız dedi ki...

leventsporun kadrosu gercekten cok iyi.gecen sezonun en golcü takımı olan levent,gecen sezonki kadrolarını komple korudular ve üstüne iyi isimleri kattılar.bayrampaşadan gerson ve isa yı aldılar.sıkıntılı bölgesi kaleye de 1.95lik egemeni kattılar.sadece ayazaga ve sultanbeyli karsısında zorlanırlar.

Adsız dedi ki...

KALBİMİZ LEVENT'İN ŞAMPİYONLUĞUNDAN YANA...

FENERKÖYLÜ...

Adsız dedi ki...

Levent,Ayazağa,Ümraniye,Hadımköy,Feriköy,Bakırköy...böyle takımların haricindeki takımları Süper Amatöre almayın.Bu senenin flaş takımları olarak güzel transferler yapan Ayazağayı Leventi Hadımköyü veFeriköyü gruplarında favori görüyorum

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.