Cumartesi, Ağustos 23, 2008

Bayrampaşa Sinospor pürneşe

B.Sinopspor Genel Kaptanı Cemal İkikardeş ve Kulüp Başkanı Sabri Ersoy'un oğlu Mustafa idmanların neşe kaynağı... Küçük Mustafa hiçbir idmanı kaçırmıyor.

stanbul 1. Amatör Küme’de sezona iddialı hazırlanan Bayrampaşa Sinopspor hazırlıklarını neşeiçinde sürdürüyor. Teknik patron Hüseyin Göksu ve kaleci antrenörü Şevket Kurt’un yönetimindeki çalışmalarda kadro 24 kişiye düşürüldü.

Okmeydanıspor’dan Ömer ve Okan, Bayrampaşaspor’dan Yasin ve Atilla, Fatihspor’dan da Ahmet’i alan Bayrampaşa Sinopspor’un 3 yetenekli kalecisi de dikkat çekiyor. Bahadır, Gürkan ve Emre, antrenörleri Şevket Kurt’un yönetiminde çalışırken, 1992 doğumlu genç Emre’nin birçok talibi olduğu belirtildi.

5 transferin bedeli de Futbol Şube Sorumlusu Sinan Bey tarafından karşılanmakta. Ayrıca kaleci Bahadır Taş da Sinan bey tarafından kulübe hediye edildi.

Sezon açılışı pazar günü!
Öte yandan Bayrampaşa Sinopspor yeni sezonu 24 Ağustos Pazar günü Bayrampaşa Belediye Stadı’nda görkemli bir törenle açıyor. Saat 16.00-19.00 arasındaki törende ilk olarak veteranlar maçı yapılacak. Daha sonra tüm takım ve teknik heyetle takımın giyeceği formalar tanıtılacak. Havai fişek gösterilerinin olacağı açılışta Bayrampaşa Sinopspor, Muratpaşaspor’la bir maç yapacak. Kulüp Başkanı Sabri Ersoy, tüm futbolseverleri açılışlarına beklediklerini söyledi.
Bayrampaşa Sinospor'un kaleci antrenörü Şevket Kurt. Şevket hocanın kardeşi Fadıl Kurt 1. Lig'de Vanspor forması giymişti. Şimdilerde Çanakkale Süper Amatör'de Hastanebayırıspor'u çalıştırıyor.
Sol bek Okan, Okmeydanıspor'dan transfer edildi. Bu futbolcunun transferi sırasında Gedikpaşa Barış Kardeşler Deri sponsor oldu. Bayrampaşa Sinopspor'un 5 transferinin ücretleri de sponsor firmalara tarafından sağlandı.
2006-2007 sezonunda 1. Amatör'de şampiyon olup Süper Amatör'e çıkan Bayrampaşaspor'un kadrosunda yer alanYasin de artık Mor Menekşeler için ter dökecek. Yasin transferinde Otogar yanındaki Diva İşkembe sponsor oldu.
Bayrampaşa Sinopspor'un maçlarını kaçırmayan bir diğer isim de yıllarını Beşiktaş Spor Kulübü'ne vermiş olan malzemeci Süreyya Abi... Süreyya abi (ortada) tüm maçları izliyor ve teknik patron Hüseyin Göksu ile (sağda) birikimlerini paylaşıyor.
Kağıthane Güllüoğluspor Genel Sekreteri (Yerel Futbol Sitesi'ne büyük katkılar sağlayan) Barbaros Akkoyunlu (sağdan dördüncü) da Bayrampaşa Sinopspor'u ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.