Pazar, Ağustos 31, 2008

Ayazağa'da sessiz prova


AYAZAĞASPOR: 0 ANADOLU HİSARI İY: 0

TURGAY TOKEL-ERHAN HARPUT
İstanbul Süper Amatör Küme'nin bu sezonki iki iddialı takımı, Ayazağapor ve Anadolu Hisarı İdman Yurdu'nun Ayazağa Stadı'ndaki hazırlık maçında gol sesi çıkmadı.
Oyunun ilk bölümleri hariç diğer bölümler orta saha karşılaşması şeklinde geçti. İki takım da gol pozisyonları bulmakta zorlandı. Ayazağaspor'da sakat oyuncularının çokluğu teknik heyetin kadro çıkarmasını zorlaştırsa da oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Ender, Mehmet, Gökhan, İsmail, Kaya, Da Costa sakatlıkları nedeni ile forma giyemezken karşılaşmanın 35. dakikasında sakatlanan Yusuf’ ta sakatlar kervanına katıldı. Yusuf’ un yerine oyuna giren Adem, karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koydu.

Havanın sıcak oluşu iki takım oyuncularını da zorlarken, iki takım oyuncularının da birbirlerine sert müdahalelerde bulunmamaları olası sakatlıkları engelledi. İkinci yarının 70. dakikasından itibaren Ayazağaspor Antrenörü Mehmet Uğurluel kadroda bulunan bütün futbolculara yer vererek performanslarını gözlemledi. Karşılaşmanın son dakikalarında iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

biz ayazağalıyız alayına sopa atarız bu sene herkes akıllı olsun özellikle sultanbeylibelediyespor

Adsız dedi ki...

sultanbeyliyiz biz ayazağa falan filan dinlemeyiz.ayazağaya da levente de dayak var

Adsız dedi ki...

dikkat et de ayazağayla levent sizi sağlam öpmesin bırak dayağı falan yalan olmayın sonra

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...