Cuma, Ağustos 22, 2008

Silivri bölgesinden haber turu

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ENGİN AKIN

GOLCÜ DENİZ ALİBEYSPOR'DA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Süper Amatör takımlarından Alibeyspor’da adı sürekli anılan Deniz’in transferi bitirildi. Silivri’de yetişen, geçen sezon İstanbul şampiyonu Büyükçekmecespor’da oynayan genç forvet Deniz dünkü idmana çıkarak Alibey formasını giydi. Deniz’in Alibeyspor formasını giymesinde en büyük pay sahibi ise Alibeyspor yöneticilerinden genç iş adamı Yılmaz Zile. Zile’nin şahsi çabaları sonucu bu transfer tamamlandı. Düz koşularla ilk idmanını yapan genç oyuncunun yanı sıra İzmir kulüplerinde oynayan stoper Okan’la da anlaşma sağlandı. Yapılan bu iki nokta transferin ardından kadrosunu güçlendiren Alibeyspor yeni sezona umutla bakıyor.

'İYİ BİR ALİBEYSPOR GELİYOR'

ilivri’nin tanınmış iş adamlarından Raşit Yağcıoğlu ve Tuncay Özkurt Alibeyspor’un önceki gün yaptığı idmanı izleyerek beğenilerini sundular. Hafta içi her gün Silivri Stadı'nda idman yapan Alibeyspor oyuncularını yakından takip eden ikili yaptıkları açıklamada; “Takım her geçen gün kendine gelmekte. Kadroya yeni dahil olanlarla birlikte takım oturmaya başladı. Sanırım yeni sezonda bomba gibi bir Alibeyspor izleyeceğiz” dediler.

TURAN, KULÜPLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kale Park’ta, Silivri’de faaliyette bulunan tüm spor kulüplerinin başkanları ile bir öğle yemeğinde buluşan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan burada kulüplerin sorunlarını dinledi. Verdiği öğle yemeği ile birlikte sorunlarını dinlediği kulüpleri açılışı yapılacak olan yeni spor kompleksinin açılışına da davet eden Turan; “Açılışı yapılacak olan yeni tesisimizle birlikte tüm spor kulüplerimiz ve spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızın bir eksiği daha giderilecek. Kompleks halinde olan tesisin açılışında bulunarak güç olduğumuzu gösterelim” dedi.

ÇANTAKÖYSPOR OLUMLU SİNYALLER VERDİ

İstanbul 1. Amatör Küme'de yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Çantaköyspor oynadığı ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu.
Sarı-Siyahlılar, sezonun ilk hazırlık maçında karşılaştığı Akalanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen kalecisinin bir anlık hatasından dolayı 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Silivri Stadı'nda karşılaştığı Akalan karşısında 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Çantaköyspor yeni sezona hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.