Çarşamba, Ağustos 27, 2008

Katibim'de yarı final heyecanı

1. Amatör takımlarından Çamlıcaspor, B Grubu'nu lider bitirerek büyük bir sürprize imza attı. (Foto: www.bakhaberinolsun.com)

HABER: ALİ SÜZEN
Üsküdar Belediyesi tarafından Katibim Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel futbol turnuvasında A ve B gruplarında oynanan maçlar neticesinde yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

A Grubu: Bu grupta bir süpriz yaşanmadı ve beklenildiği gibi Süper Amatörde mücadele eden Selimiyespor (12) ve Sultantepespor (9) ilk iki sırayı paylaşarak yarı finale yükseldiler. Valide Tayfun (6), Tunusbağı (3) ve Libade (0) turnuvaya havlu attı.

B Grubu: Birinci Amatör Lig'de mücadele eden Çamlıcaspor büyük bir sürpriz yaparak grupta Süper Amatör lig temsilcilerinin önünde 11 puanla lider oldu ve yarı finale yükseldi. Bağlarbaşıspor da (10) son maçta güçlü rakibi Kirazlıtepespor'u (10) yenip averajla rakibinin önünde yer alarak adını yarı finale yazdırdı. Bu grupta Çengelköyspor (6) bir varlık gösteremedi ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. DMO (3) ve İcadiye (1) bu gruptaki diğer takımlardı.

Çapraz eşleşme kuralının uygulandığı turnuvada yarı finalprogramı ise şöyle;

27.08.2008 Çarşamba Selimiye Stadı
Saat : 18.00 Selimiyespor - Bağlarbaşıspor

28.08.2008 Perşembe Selimiye Stadı
Saat : 18.00 Sultantepespor - Çamlıcaspor

Maçlar tek maç elemasyon usulü ile oynanacak, eşitlik halinde 15dakikalık 2 uzatma devresine gidilecek. Yine eşitliğin bozulmaması halinde seri penaltı atışlarına geçilecek ve finale yükselen takım belirlenecek.

Turnavanın şampiyonunu belirleyecek final maçı ise 30 Ağustos saat17.00 Selimiye stadında oynanacak.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.