Pazartesi, Ağustos 25, 2008

Sapancaspor sahaya indi


1 yıl aranın ardından tekrar Sakarya Süper Amatör Küme’ye yükselen Sapancaspor yeni sezonu 24 kişilik kadrosuyla açtı. Yeşil-Beyazlı ekibin Sapanca İtalyan Kampı Tesisleri'nde yaptığı ilk çalışmada yeni transferler de hazır bulundu. İtalyan Kampı Tesisleri'nde 10 gün kamp yapacak olan Sapancaspor'un, ilk etapta kondisyon ağırlıklı idmanlar yapacağı ifade edildi. Sezonun ilk antrenmanını kulüp başkanı Mehmet Alpay ve yöneticiler de takip etti.

Yeni sezondan beklentileri ile ilgili bir açıklamada bulunan antrenör Mustafa Özbey, Sapancaspor'un hedefinin her zaman için şampiyonluk olduğunu söyledi. Özbey, "Taraftarımızın başarı beklediğini biliyoruz. Sapancaspor'u ancak kalıcı başarılar mutlu eder. Bu doğrultuda, hedefi yakalayacak bir takım kurduk. Yeni transfer edilen futbolcuların hepsine güveniyorum" dedi.

Eski ve yeni futbolcuları kaynaştırmakla işe başladıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Özbey, "Uyum konusunu kısa sürede aşarız. Özellikle oynayacağımız hazırlık maçlarıyla bu konunun üstesinden geleceğiz. En kısa zamanda form tutarak, lige hazır bir durumda olacağız. Takımın iskeletini bozmadık. Nokta transferlerle gücümüze güç kattık" diye konuştu. Uygun bir bütçeyle sezona başladıklarına işaret eden Kulüp Başkanı Mehmet Alpay, Sapancaspor için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Alpay, "Hedefimiz grup şampiyonluğu. Kadromuzu da bu hedef doğrultusunda oluşturduk. Biz elimizden geleni yapacağız. 10 günlük kampın bizim için son derece yararlı geçeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.sapancaspor.com/

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...