Cuma, Ağustos 29, 2008

İnegöl, Kurtuluş'u tek golle geçti


İNEGÖLSPOR: 1 KURTULUŞSPOR: 0

HABER-FOTO: AHMET MESTAN
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3. Lig ekiplerinden İnegölspor ve Bursa Süper Amatör Küme takımlarından Kurtuluşspor, dün dış-çim sahada hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Başa baş geçen mücadeleyi İnegölspor 68. dakikada Oğuzdan Afşin’in ayağından bulduğu golle 1–0 kazandı.

Her iki takım futbolcularının da forma şansı bulduğu karşılaşmada zaman zaman tatsızlıklar yaşandı. İki takım da sezon öncesi her hangi bir sakatlık yaşanmaması için temkinli bir oyun sergiledi. Her iki takımda lig öncesi hazır olduğunun sinyallerini verdi. İkili mücadelelerde yaşanan gerginlikler keyifleri kaçırsa da karşılaşma her iki takım içinde verimli geçti.

İnegölspor karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile başlarken Kurtuluşspor ise A takım ağırlıklı bir kadroyla başladı. İlk yarıda karşılaşma başa baş mücadele ile tamamlanırken ikinci yarıda İnegölspor yaptığı değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu. Fenerbahçe’den transfer edilen futbolcuların da forma giydiği karşılaşmada İnegölspor 68. dakikada Oğuzdan Afşin’in ayağından bulduğu gol ile karşılaşmayı galibiyetle tamamladı.

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.