Cuma, Ağustos 29, 2008

Leventspor transfere doymuyor

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'un favorilerinden Leventspor bir bomba transfere daha imza attı ve geçen sezon Bayrampaşaspor'da oynayan İsa Gürkan ile anlaştı. Beşiktaş altyapısından yetişen, sırasıyla Sarıyer, Aliağa Belediyespor (Şimdiki adıyla Göztepe A.Ş.), Denizcilik İşletmeleri, Ayazağa, Levent, Hadımköy ve Bayrampaşa takımlarında futbol oynayan, bu sene de Hadımköy ile anlaşan fakat hoca değişikliğinden sonra bazı nedenlerden dolayı Yeşil-Siyahlılar ile yollarını ayırmak zorunda kalan 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu 2008-2009 sezonunda Levent için ter dökecek.

Yeni bir kaleci operasyonu
Bu arada liglerin başlamasına 9 gün kala Levent takımında bir kaleci operasyonu daha yaşandı ve Bayrampaşa'dan alınan kaleci Ahmet Arat'ın gönderilmesinden sonra takıma gelen tecrübeli eldiven Üzeyir Altın da teknik direktör Burhan Esmen'in raporu doğrultusunda gönderildi.

6 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'de Esenler Stadı'nda ligin ilk maçında Reşadiyespor deplasmanına çıkacak Leventspor çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Levent takımının bugünkü akşam idmanına Edirnespor'un kalecisi de denenmek için katılacak. Antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam eden Kırmızı-Siyahlılar 30 Ağustos Cumartesi (yarın) saat 17:00'de Levent Çilekli Stadı'nda yapacağı hazırlık maçında 1. Amatör Küme takımlarından Kemerburgazspor'u konuk edecek.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Levent herhalde Deplasmanlının hesaplarında.bayaa ilginç bi takım kurdular.Sultanbeyliye beklerizzzz havanızı alalım

Adsız dedi ki...

benim izlediğimi sultanbeyli falan dinlemez.sadece ayazağaad tökezler

Adsız dedi ki...

Levent her sene kafaya oynayacak maneviyatı ve maddiyatı nereden buluyor acaba??

isimsizzz dedi ki...

ben bu isa yı tanıyorum beşiktaştan çok ters çalımları var uzaktan etkili şutları var...ufuk pak ın yüzünden topçu olamadı leventsporu tebrik etmek lazım iyi bi transfer yapmışlar

Adsız dedi ki...

Sabaha kadar transfer yapın Levent!!!AYAZAĞA MEYDAN!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.