Cuma, Ağustos 29, 2008

Ayazağaspor 'gümrük'ü geçti

KARAGÜMRÜKSPOR: 1 AYAZAĞASPOR: 2

HABER-YORUM: TURGAY TOKEL
FOTOĞRAFLAR: ERHAN HARPUT
eni sezona az bir zaman kala, Ayazağaspor hazırlık maçlarına devam ediyor. 3. Lig takımlarından Karagümrükspor ile Vefa Stadı’nda karşılaşan Yeşil-Sarılılar sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılmasını bildi. Her iki takım da ideal kadroları ile karşılaşmaya çıktı. İlk 2 karşılaşmaya nazaran özellikle forvet hattında çok etkili gözüken Ayazağa’da bu sezon kadroya katılan Sevdet çok etkili oldu. 20. dakikada sol taraftan gelişen atakta Sevdet’in güzel ortasını aynı güzellikte gole çeviren Serkan, Ayazağaspor’u öne geçirdi. Gole kadar etkili bir oyun ortaya koyan Şişli ekibi, golün gelmesi ile biraz geriye dönük oynamaya başladı. Bu dakikalarda Karagümrük takımı etkili olmaya çalışsa da günün başarılı isimlerinde kaleci Sami kurtarışları ile rakibe gol şansı vermedi. İlk yarı 1 – 0 Ayazağa üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Ayazağaspor defans oyuncusu Mehmet sakatlanarak yerini Hüseyin’ e bıraktı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Karagümrük 52. dakikada sol taraftan geliştirdiği atakta golü bularak durumu eşitledi. Maçta beraberlik golünün gelmesi ile toparlanan konuk takım oyunda dengeyi sağladı. Orta sahada üstünlüğü ele geçiren Yeşil-Sarılılar’da Gürcü oyuncu Kaka oynadığı güzel futbolla beğeni topladı. 65. dakikada sol taraftan içeri giren Kaka birbirinden şık çalımlarla rakiplerini geçti ve topu altı pas üzerindeki Serkan’a bıraktı. Kaka’nın pasını iyi değerlendiren Serkan kendisinin ve takımızın 2. golünü kaydetti.

Bu karşılaşmada da görüldü ki bu sezon Ayazağa orta sahası birbirinden kaliteli futbolcularla kurulmuş. Gerçekten oynayan, oynamayan bütün futbolcular birbirinden kaliteli ve klas ayaklara sahipler. 70. dakikadan itibaren iki takımda da oyuncu değişiklikleri başladı ve oyun sık sık durdu. Bu dakikadan itibaren iki takım oyuncuları da yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 2 – 1 Ayazağaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Bu arada Ayazağaspor’da sakat olan oyunculardan Kaptan İsmail, Ender Marangoz ve Da Costa fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Kaya ve Alibeyköy’den alınan Gökhan ise karşılaşmanın oynandığı Vefa Stadı’nda düz koşu yaptı.

Ayazağaspor son hazırlık karşılaşmasını 30.08.2008 Cumartesi günü Ayazağa Stadı’nda Anadolu Hisarı İdman Yurdu ile oynayacak. Bu karşılaşma ile bilgileri sitemizden ve www.ayazagaspor.com dan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...