Cumartesi, Ağustos 23, 2008

Yerel Futbol Sitesi-Alamut işbirliği

Hep futbolcuların imza törenini mi vereceğiz, bu kez imzayı biz attık :)

2006 mart ayında amatör bir blog olarak başlayan ancak sizlerin desteğiyle giderek gelişen (bizler, sizle diğer amatör futbol severlerin aracısıyız çoğu kez) Yerel Futbol Sitesi’nde geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme oldu...

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sitede bazı değişikliklere gitmeyi planlıyoruz. Bunların başında sitenin dizaynı geliyor. Şu anda blog tabanlı olan ve bazen ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalan sitemizi normal bir web sitesine çevirmek için çalışmalara başladık.

Bu çerçevede, Türkiye’de alanının devlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alamut Bilişim Organizasyon’la sözleşme imzaladık. Geçtiğimiz günlerde Bakırköy’de gerçekleşen imza töreninde Yerel Futbol Sitesi Kurucusu Efkan Bucak ve Alamut Bilişim Organizasyon CEO’su Murat Yılmaz 2 yıllık işbirliği sözleşmesine imza attı. Anlaşmaya göre Alamut, Yerel Futbol Sitesi’ni çeşitli yönlerden geliştirerek modern çehreye sahip bir web sitesi haline getirecek. Ayrıca anlaşma çerçevesinde, Yerel Futbol Sitesi’nin iletişim sorumluluğuna Emre Boztepe getirildi.
Ayrıca planlanan birçok yenilik daha var ancak henüz bunları açıklamayalım, sürpriz olsun.

Amatör futbolun profesyonel bir bilgi ağına sahip olması için çalışan Yerel Futbol Sitesi’nin bu tür girişimleri devam edecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...