Pazar, Ağustos 31, 2008

Vefaspor gümbür gümbür geliyor

HABER: İBRAHİM POLAT
İstanbul’un köklü kulüplerinden olan, yıllardır 3. Lig’in kapısından dönen Vefa, bu sezon yeni ve güçlü bir yönetim kurdu. Başkanlığa Eminönü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Altundal geldi ve eski yönetim kurulundan sadece Hakkı Baliç ve Özer Sarı kaldı. Yine yeni yönetimde, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın oğlu Mustafa Yazıcı da bu oluşumda yer aldı.

Teknik heyette, son 3 senedir takımı zor şartlar içerisinde finallere götüren, ilk iki maçını kazanıp son maçlarında şanssız bir şekilde takımının elenmesini engelleyemeyen teknik direktör Hüseyin Aydoğan ve antrenör Kadir Eren Sayar ikilisi devam ediyor. Oyuncularda ise bir çok yeni transfer var. Bunlardan bir kaçı: Kastamonuspor’dan Hakan, Dikilitaş’tan Seçkin, Küçükpazar’dan Veysel ve Burak, Bilecikspor’dan Hüseyin, Yeniköy’den Şener.
Takım yaklaşık 15 günlük kamp için Bolu Termal Otel’de bulunmakta. Sezona çok iyi bir giriş yapmak için takıma her türlü olanaklar sağlanmakta.
Kulüp Başkanı Celal Altundal
Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan
Antrenör Kadir Eren Sayar

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın celal altundal ben niğde yeşil gölcük lisesin den hakan şengül .. sizin başarılarınız benim ve bütün öğrencileriniz için bir gurur kaynağıdır başarılarınızın devamını diler ellerinizden saygı ile öperim.

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.