Cumartesi, Ağustos 23, 2008

İstanbul Demirspor'a gençlik aşısı

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbu 1. Amatör Küme takımlarından İstanbul Demirspor 2008-2009 Futbol sezonuna genç futbolcularla devam etme kararı aldı
Lacivert-Mavililer yeni sezon için, İstanbulspor’un 1. lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan, bununla beraber Küçükçekmecespor, İstanbul Sinopspor ve Sefaköy Kartalspor takımalarını da çalıştıran tecrübeli hoca Doğan Pek ile anlaşmaya vardı.
İstanbul Demirspor Başkanı Seyit Bel konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz sezon bizim açımızdan iyi geçmedi. Liglere iyi hazırlanmamıza rağmen oynadığımız müsabakalarda istediğimiz oyunu sergileyemedik ve sonuca gidemedik. Liglerde de umduğumuzu bulamadık. Biz de yönetici arkadaşlarla toplantı yaparak yeni sezon için değerlendirmelerde bulunduk. Bu değerlendirmelerden sonra geçtiğimiz sezon takımımızı çalıştıran Serdar hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Bölgemizin insanı olan, yıllarca profesyonel futbol oynamış, tecrübe sahibi olan İstanbulsporlu Doğan Pek Hoca ile yeni sezon için karşılıklı konuşup anlaşmaya vardık. Ona güveniyor ve her konuda da destek veriyoruz.”

‘Önce disiplin’

Başarılı teknik adam Doğan Pek ise yaptığı açıklamada, "İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Demirspor’un başkan ve yöneticileriyle görüşerek yeni sezon için anlaşmaya vardık. Takımımızdaki öncelik disiplin ve ciddiyet olacak. Bu prensiple çalışmalarımıza başladık. Şu an 30 kişiyle haftanın üç günü hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çok genç futbolculardan kurulu bir takımız var. Lig maçlarına kadar bu gençleri birbirine kaynaştırmak ve hazır hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aralarında çok yetenekli futbolcular var. O yeteneklerini sahada sergiledikleri taktirde başarı da beraberinde gelecektir" dedi.

‘Gençlerle yola çıktık’

İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ragıp Kocatürk de yaptığı açıklamada, "Öncelikle Doğan hocamızın camiamıza hayırlı olmasını dilyorum. 2008-2009 Futbol Sezonu için hocamız nezaretinde 30 futbolcuyla çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezondan 4 futbolcu takımdan ayrılırken bunların yerine alt yapımızdan 7-8 oyuncuyu A Takıma takviye yaparak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu sezon tamamen gençlerden kurulu bir takım oluşturduk. Genç oyuncularımıza bir fırsat vererek kendilerini göstermelerini istiyoruz. Genç oyuncularımızdan 1-2 tanesini Türk futboluna kazandırabilirsek bizim için başarı olacaktır. Önümüzdeki sezona güvenle başlayacağız" diye konuştu.

Doğan Bulut Lüleburgazspor'a gidiyor

Öte yandan İstanbul Denmirspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A Takımda sergilediği futbola herkesin beğenisini kazanan Doğan Bulut, 3. Lig ekiplerinden Lüleburgazspor’a transfer oluyor. İstanbul Demirspor Kulüp başkanı Seyit Bel yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon A Takımızda başarılı futbol segileyen orta saha oyuncularımızdan Doğan Bulut önümüzdeki günlerde Lüleburgazspor'da çalışmalara başlayacak. Lüleburgazspor Başkanı Siyami Arslan İstanbul’daki görüşmemizde ‘Doğan'ı takımızda görmek istiyorum’ dedi. Ben de sayın başkana söz verdim. Bir kaç gün sonra Doğan yeni takımında çalışmalara başlayacak. Kulüp olarak imkanları daha iyi olan ve futbolcularımıza talip olan kulüplere hiç bir zaman zorluk çıkarmayız. Yetenekli futbolcuların önünü her zaman açar ve her türlü fedakarlığı da yaparız. İnanıyorum Doğan orada çok başarılı olur ve iyi yerlere gelir. Kendisine de başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Demirspor'un yöneticileri yeni sezondan umutlu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...