Pazar, Ağustos 24, 2008

'Kırklarelispor'u hakettiği yere taşıyacağız'


Geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurulunu yapan Kırklarelispor'un yeni Genel Kaptanı Faruk Ceylan, "Kırklarelispor'u layık olduğu yere getirmek için el birliği ile çalışacağız" dedi.

Kıvanç Kurtar'ın yeniden başkanlığa seçildiği olağanüstü genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Ceylan, "Genel kurula 139 üyenin 45'i katıldı. Yapılan oylamanın ardından Kıvanç Kurtar yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda konuşan Kurtar, Kırklarelispor'un 40 yıllık bir geçmişi olduğunu, bu kulübün yaşaması için elden gelen ne varsa yapılacağını söyleyerek, geçmişi başarılarla dolu olan ve Kırklareli'mizin ismini taşıyan tek takım Kırklareiispor'un kapanmaması için gerekeni yapacaklarını, en kısa zamanda Kırklarelispor'un geçmişteki başarılı yıllarına döneceğini ifade etti" dedi.

Ceylan, genel kuruldaki konuşmada ayrıca, 2010 yılında 3. profesyonel liglerin lahvedilerek deplasmanlı süper amatör ligin kurulacağının, bölgesel guruplardan çıkan takımların da direk 2. lige çıkacaklarının söylendiğini kaydetti.

Ceylan, "Bizler de Kırklarelispor olarak planlarımızı 2010 yılına göre yapıyoruz. Bu iki yıl içinde hazırlayacağımız takımla deplasmanlı süper amatör liginde başarılı olarak direkt 2. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bu hedef de bize uzak bir hedef değil. Dinamik bir yönetim oluşturuldu.
Bu yönetimle mutlak hedeflerimize ulaşmak için durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Kırklarelispor'umuzu 2. lige çıkardığımızda federasyondan, reklam ve yayınlardan kulübümüze yıllık 2 trilyonun üzerinde gelir sağlamış olacağız. Bu paralarla da ligde kalıcı olma şansımız olacak. Bank Asya 1. Ligi'ne yükselme durumunda ise bu gelirler ikiye katlayacaktır. Tüm Kırklarelililerin bu süreçte takımımıza sahip çıkmaları, yeni yönetimimizi yüreklendirmelerini bekliyoruz. Kırklarelispor'umuzun kapanmasını isteyenlere Kırklarelispor'a sahip çıkarak izin vermemelerini istiyoruz. Kırklarelispor Kırklareli'nin, Kırklarelililerin takımıdır. Bu unutulmamalıdır" diye konuştu.

Kıvanç Kurtar başkanlğındaki Kırklarelispor Yönetim Kurulu'nda ise, Yılmaz Şeşen Genel Sekreter olarak, Mustafa Oyman 2. Başkan olarak, Faruk Ceylan Genel Kaptan olarak, Şevki Elçioğlu tesis ve demirbaş sorumlusu olarak, Şaban Süzülmüş altyapı sorumlusu ve Erdal Bulur sayman olarak görev yapacak. Denetleme kurulunda da Mustafa Saatçi, Turan Derici ve Sedat Çakırel bulunuyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.