Çarşamba, Ağustos 27, 2008

Leventspor'un 'Gerson'u var


İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup takımlarından Leventspor'un bu sezon başı hazırlıklarında en çok göze batan isimlerinin başında Gökhan Yöney, nam-ı diğer Gerson geliyor.

Futbola Ortaköy'de başlayan Gökhan, teknik direktör Burhan Esmen'in en eski öğrencilerinden biri. Zaman zaman yolları ayrılsa da seneler geçtikçe yolları tekrar kesişiyor. Ortaköyspor'dan sonra iki sene Levent forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu daha sonra Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Armutlu Belediyespor'da başarılı bir sezon geçirdikten sonra tekrar Levent'e döndü ve başarılı bir sezonun ardından Türkiye Şampiyonası'nda vitrine çıktı. Geçen sezon Levent ile anlaşamayıp Bayrampaşa'da oynayan ve tekrar Türkiye Şampiyonası yaşayan Gökhan bu sene de Bayrampaşa ile yollarını ayırıp tekrar Levent'e döndü ve yine öncelikli hedefi takımı elbirliğiyle Türkiye Şampiyonası'na taşımak. Teknik Direktör Burhan Esmen'in en güvendiği oyuncuların başında gelen Gökhan İstanbul Süper Amatör Küme'nin en iyi ortasaha oyuncuları arasında gösteriliyor.

7 yorum:

hmm dedi ki...

kocacııımmm masallah neler yazmıslar senın ıcın:)) ccookkk seviyorum seniiiiii (basarılar)

Adsız dedi ki...

Gerson 15 sene önce beraber oynadık o zamanlardan belliydi senin ne kadar yetenekli mücadeleci bir futbolcu olduğun başarılarının devamını diliyorum bu seneye damga vurucağına inanıyorum.

Adsız dedi ki...

çok oyuncuyla oynadım bölesini görmedim ilker demir

Adsız dedi ki...

bana leventsporun yaptığı en büyük iyilik gersondur. o benim abim onun futbolculuğu adamlığı tarif edilemez süper amatörün en iyi futbolcusu odur. seviyorum seni abicim;)
ERCAN IŞIK

Adsız dedi ki...

benim icin hem insan hep topcu burhan hoca cok sanslı yıne sampıyona banko yıne

Adsız dedi ki...

Levent yine bu kadroyla türkiye şampiyonasına gider ayazağa ile.Burhan Hoca kadar şanslı bir hoca gçrmedim.Levent her sene kafada be kardeşim...!

Adsız dedi ki...

leventten hıc bısey olmazzzzz

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.