Pazar, Ağustos 24, 2008

Kırklareli'nde Yüce devri sürüyor


Görev süresi dolan Kırklareli Il Futbol Temsilciliği için yeni dönem seçimi gerçekleştirildi. Kırklareli ASKF toplantı salonunda yapılan seçime tek aday olarak giren mevcut Il Futbol Temsilcisi Cafer Yüce, kulüp temsilcilerinin desteğini alarak önümüzdeki 2 yıllık dönem için bu göreve yeniden getirildi. Seçimin ardından yaptığı ilk konuşmada kulüp yetkililerine teşekkür eden Yüce, "Güven tazelemiş olmak güzel. Yeni dönemde Kırklareli futbolunu daha da yukarılara taşımak için el birliği ile çalışacağız" dedi.

Yüce, "Seçime katılan tüm kulüp yetkililerine teşekkür ediyorum. Üçüncü kez seçilmiş olduğum bu görevde, yeni dönemdeki amacım da yine tüm takımlarımızla elele vererek Kırklareli futbolunu geliştirmek. Aslında yeni dönem için çok da istekli değildim. Ancak futbola gönül vermiş bir insanın bu camiadan ayrılması gerçekten çok zor. Şu an faal olarak sürdürdüğüm kamu hizmeti nedeniyle bu göreve ne yazık ki istediğim kadar vakit ayıramıyorum. Ancak önümüzdeki yıldan itibaren her şey çok daha güzel olacak. Tek amacımız, daha iyi çalışarak ilimizdeki futbol kalitesini artırmak. Yeni dönemde, müsabakaların oynanacağı sahalara çok daha dikkat edeceğiz. Bu konuda ilgili makamları da hassasiyete çağırıyoruz. Futbolcuların sağlığı her şeyden önde gelir. Bu yüzden sahalarımız, oyuncuların sağlığını olumsuz etkilememeli. Kulüp idarecilerimizin desteği için tekrar teşekkür ediyor, yeni dönemin Kırklareli futbolu için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...