Cumartesi, Ağustos 30, 2008

Beylikdüzüspor'da neler oluyor?

HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme kuraları çekildiğinde ve 3. Grup belirli olduğunda ortaya çok ilginç bir tablo çıkmıştı. İstanbul futboluna son yıllarda dalgasını vurmuş 3 takım; Hadımköyspor, Ümraniyespor ve Beylikdüzüspor aynı gruba düşmüş ve herkes bu gruba 'ölüm grubu' adını takmıştı. Ancak bu takımlardan Beylikdüzüspor'da işler hiç iyi gitmiyor ve mevcut tabloda bırakın Hadımköy ve Ümraniye'yle mücadele etmeyi, grubunun diğer kalburüstü takımlarıyla başa baş oynayabilecek durumda değil.

2006-2007 sezonunda Şenol Demir yönetiminde harika bir takım kuran ve İstanbul şampiyonu olan, daha sonra 3. Lig'i finalde Tavşanlı Linyitspor'a yenilerek kaçıran; 2007-2008 sezonunda Hakan Özkazbek yönetiminde yine güçlü bir ekiple İstanbul ikincisi olup terfilerde ikinci kademe çıkıp yarı finalde Yeni Menemenspor'a uzatmalarda elenen Mavi-Beyazlılar şu an başı boş durumda.

Edindiğimiz bilgilere göre büyük emek ve çabalarla İstanbul'un en elit takımlarından biri haline getirilen Beylikdüzüspor sahipsiz durumda. Futbol şubesinin başı boş, teknik heyet ve futbolcular yönetime ulaşamıyor. Duruma isyan eden bazı taraftarlar, bazı yöneticilerinin 3. Lig takımlarından Tepecik Belediyespor'a yönetici olduğunu; yöneticilerin Beylikdüzüspor'la değil, Tepecik'le ilgilendiğini belirtiyor.

Takımın başına geçen sezon Gürpınarspor'u ikinci yarıda çalıştıran Tuncay Terzi'yi getiren ve yaklaşık 20 futbolcuyla anlaşan Beylikdüzüspor'da futbolcuların durumu da belirsiz. Bazı futbolcuların ayrıldığı, bazılarının da ayrılmak üzere olduğu gelen haberler arasında.

Mavi-Beyazlı taraftarlar duruma isyan ederek, "Beylikdüzüspor'un ismini duyunca tüm takımlar çekinirdi. Ancak şimdi takım kötü durumda, takımla ilgilenen yok. Bu durumun düzeltilmesini istiyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Voleybol takımına daha çok önem veriyolar artık.1.lige çıktığı için.Yazık olmuş Beylikdüzüspor taraftarına ve futbolcularına...

Adsız dedi ki...

ömer gibi adamlardan yönetici olursa beylikdüzünden bir sey olmaz tepecige gitti yöneiciolarak sattı beylikdüzünü

Adsız dedi ki...

bu takımı imparator kurtarır ancak onun adıda senol hoca

Adsız dedi ki...

vehbi baskan takıma sahip cık gönder hepsini senol hocayı takımın basına getir onlara inat

Adsız dedi ki...

yazın başında belliydi böyle olacağı. sorunlar zaten vardı, ayyuka çıktı. vehbi başkan ne yapsın, futbola bakan bir tane adam yok abi ortada, nerede bu yöneticiler?

Adsız dedi ki...

yönet iciler tepecikte hava atıyorlar kardes

Adsız dedi ki...

senol oca yani sembap gelir basa ve o kurtarır takımı

Şişli Bomontispor çıkışa geçti

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Olimpiyatspor'u 6-1 yenen Şişli Bomontispor bu hafta da sahasında Esenyur...