Perşembe, Ağustos 21, 2008

Lüleburgazspor'da dayanışma gecesi


HABER-FOTO: ÖMER MUTLU
TFF 3.Lig takımlarından Lüleburgazspor Ezgi Resort Hotel’de düzenlediği dayanışma gecesi ile yeni sezon öncesi moral depoladı.
Gece Bektaş Yavuz’un Lüleburgazspor adlı şiirinin okunması ile başladı. Daha sonra hazırlanan sinevizyon gösterisi davetlilere sunuldu. Sinevizyon gösterisinde Lüleburgazspor’un bugüne kadar elde ettiği başarıları, başkanları ve eski teknik direktörleri tanıtıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından Lüleburgazspor Yönetim Kurulu sahneye çıktı.
Gecenin ilk konuşmasını yapan Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Başkanı Siyami Aslan, “2008-2009 sezonunda çok başarılı bir takım olmak istiyoruz. Futbolun yanında çeşitli branşlarda da sporcular yetiştirmek, bu sporcularımızla ilerleyen yıllarda başarılar yakalamak istiyoruz. Amacımız Lüleburgazspor’u kurumsallaşmış köklü bir kulüp yapmaktır. Bu yılki olimpiyatlarda pek başarı gösteremedik. Yetiştireceğimiz sporcuları olimpiyatlarda görmekse tek dileğimiz. Ben takımımızın yeni sezonda çok başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Futbolun dışında çeşitli branşlarda da Lüleburgazspor’un başarılı sporcular yetiştireceği inancında olduğunu ifade eden Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, “Öncelikle Lüleburgazspor’a 2008-2009 sezonunda başarılı maçlar çıkarmasını diliyorum. Genç ve dinamik bir takımımız var. Yeni sezonda Lüleburgazspor’a ve yönetimine destek olmaya devam edeceğimizi de belirtmek isterim” diye konuştu. Geceye katılan CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, “Yeni sezonda bölgemizin tek profesyonel takımı olan Lüleburgazspor’a başarılar diliyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğumuz desteği, bugünden itibaren de artarak sürdüreceğimizi dile getirmek istiyorum” dedi.

Genç Bayanlar Dünya Şampiyonası’nda Lüleburgaz'ın adını en iyi şekilde duyurarak Dünya Şampiyonu olan sporcular Emriye Musta ve Simge Yılmaz’a Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından hediye verildi. Coş yaptığı konuşmada, “Lüleburgazspor bölgemizin önemli ve tek profesyonel takımıdır. Takımımıza yeni sezonda başarılar dilerken, güreşçi kızlarımızı da tekrardan tebrik ediyorum. Lüleburgazspor’a verdiğimiz destek sürecektir. Yeşil-kırmızılı ekibin diğer branşlarda da başarılar sporcular yetiştirmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Zeynep Birinci söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.Daha sonra sahneye çıkan Trakyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği dans grubu yaptıkları gösteri ile davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Geceye Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir, Eski Trabzonsporlu futbolcu Orhan, Çevre kulüp başkanları, Lüleburgazspor’un eski futbolcuları, eski kulüp başkanları ve eski teknik direktörleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Sahneye son olarak Tamer Eyüpoğlu çıktı birbirinden güzel şarkılarıyla geceyi sonlandırdı.


Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Başkanı Siyami Aslan (solda), “2008-2009 sezonunda çok başarılı bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...