Pazartesi, Ağustos 25, 2008

Ayazağaspor Sinop kampını tamamladı


TURGAY TOKEL-ERHAN HARPUT
Yeni sezon için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İstanbul Süper Amatör Küme ekibi Ayazağaspor, 8 gündür kampta bulunduğu Sinop'un Gerze ilçesinin takımı Gerze Esnafspor’la bir hazırlık karşılaşması yaptı. Maça ilk yarı ve ikinci yarı iki farklı takımla çıkan Yeşil-Sarılılar, maçtansa 9-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
Hazırlık maçını izlemek için Gerze ilçesine gelen Ayazağasppor Fahri Başkanı Ahmet Karaman, Futbol Şube Sorumlusu İslam Kara ve Genel Kaptan Ahmet Keskin de zevkli ve bol gollü bir karşılaşmayla ilçeden ayrıldılar.
Öte yandan dünkü taktiksel antrenmanla kamp tamamlandı. Kamp boyunca ciddi bir sakatlık olmaması teknik heyetin yüzlerini güldürdü. Teknik heyet ve futbolcular kampta ahenkli ve uyumlu bir şekilde, gayet güzel bir arkadaşlık içerisinde kampı sonlandırdılar. Eski ve yeni oyuncuların saha içi ve saha dışı davranışlarda teknik heyeti son derece mutlu etti. Yeşil-Sarılılar Salı, Perşembe ve Cumartesi günü 3 hazırlık maçı oynayacak.


AYAZAĞASPOR'A GENÇ BREZİLYALI

Ayazağaspor, 19 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Adinan Miquel Da Costa’yı renklerine bağladı. Bu ülkenin ünlü takımlarınan Atlético Mineiro’nun alt yapısından yetişen, başarılı performansından dolayı A Takımla antrenmanlara başlayan Da Costa’ya Mineiro tarafından 2 yıllık kontrat önerilirken genç oyuncu bu sözleşmeyi kabul etmedi. Bunun nedeni ise Menejeri aracılığıyla kendisine bir yıl Ayazağaspor'da oynayıp daha sonra daha iyi şartlarda profesyonel oynamasının önerilmesi.
Genç futbolcu Ayazağaspor’un Gerze kampında takıma katıldı ve çabucak uyum sağladı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ahahahahahaha Atletico Mineiro 2 yıllık kontrat önermiş adam kabul etmemiş:)))))buna anca salaklar inanır:))))ayazağa kendini güldürme alay konusuyaptırma ayazağaaaaa

Adsız dedi ki...

komedi filmi gibi.sözleşme önermişler de kabul etmemiş adam da taa brezilyadan istanbulun dandik amatör kulübüne gelmiş yuh yaaa:))))))

Adsız dedi ki...

Dandik klüp mü ? İstanbul Amatör Lig' de Ayazağa' dan daha iyi bir takım var mı ? Geçen sezon Göztepe' de Serginho vardı bilenler bilir. Adam şimdi 2. Lig A' da. Bu sezon da Da Costa atacağı goller ile dikkat çekecektir. Bu sezon sonunda o yorum yapanlar kendi kendilerine yazdıklarını okurlar ve gülerler.

Saygılarımla,

Turgay Tokel

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.