Pazartesi, Ocak 06, 2014

Uzatmalarda golü attı, takımını yaktı!

İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta oynanan İstanbul Giresunspor-Etilerspor maçının uzatma anlarında takımının beraberlik golünü atan futbolcu, takımını yaktı.



Bayrampaşa Belediye Stadında oynanan ve Adem Yalçın, Emre Devran, Volkan İpçioğlu Hakem triosunun yönettiği maçta ligde 3’ncü ve 4’ncü sırada yer alan iki takımın maçı gergin başladı.


 


İlk 30 dakikada iki kırmızı ve olay
Maçın 11.dakikasında Etilerspor penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. 24.dakikada Etilerspor’dan Ahmet Kemer, rakibi ile girdiği ikili diyalog sonrasında oyundan atıldı. 27.dakikada ise ev sahibi İstanbul Giresunspor’dan Okan Gümüş, rakibine arkadan tekme sallayınca ihraç olan ikinci futbolcu oldu. Bu dakikada İstanbul Giresunsporlu oyuncular Hakemin üzerine yürüyünce, Hakem Adem Yalçın, Yardımcılarını da yanına alarak soyunma odasına gitti ve güvenlik çağrılmasını istedi. Güvenlik desteği sağlanınca yeniden sahaya çıkan Hakem triosu maçı başlattı ve İstanbul Giresunspor 38.dakikada bulduğu golle 1-1’lik eşitliği sağladı ve ilk devre bu şekilde sona erdi.


 


80.dakikada golden sonra film koptu
80.dakikada konuk ekip Etilerspor 2-1 öne geçti. Attıkları golden sonra İstanbul Giresunsporlu taraftarların bulunduğu bölüme doğru el-kol hareketleri yapan Etilersporlu Recai Şen ve Serkan Doğan’a, İstanbul Giresunsporlu futbolculardan saldıranlar oldu ve saha karıştı. Olayları dikkatle izleyen Hakem Adem Yalçın, Etilersporlu Recai Şen ve Serkan Doğan’ı maçtan atınca konuk ekip sahada 8 kişi kaldı. Hakem Adem Yalçın, İstanbul Giresunsporlu futbolculardan kaleci Yasin Kaplan, Ahmet Burak Önerbay ve Mehmet Fatih Memiş’i de kavgaya karıştıkları için oyundan ihraç edince ev sahibi ekip sahada 7 kişi kaldı.


 


Golü attı, tribüne koştu ve maç sona erdi
Maçın uzatma anları oynanırken, İstanbul Giresunspor kaptanı Murat Sezgin attığı golle skoru 2-2’ye getirdi ancak gol sevincini abartan tecrübeli futbolcu, Etilerspor taraftarının olduğu bölüme gidip, el-kol hareketleri yapınca Hakem Adem Yalçın tarafından müsabakadan ihraç edildi. Son kırmızı kart üzerine İstanbul Giresunspor sahada 6 kişi kalınca, TFF Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22.maddesi a fıkrası gereğince maç sona erdi. Hakemin, maçın bitiminde İstanbul Giresunspor’dan Yunus Akçay isimli futbolcuyu da kendisine hakaret ettiği için rapor ettiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

27 yorum:

xabi dedi ki...

Ne grupmus be hakem dovenler 6 kişi kalanlar hepsi bu grupta her hafta bi adrenalin var bu grupta puan durumunu ve son hafta maclarini incelediğimde cikabilecek olayları kestirebiliyorum

TaraftarınBiri dedi ki...

Düzeltme: İst. Giresun kaptanı Murat Sezgin gol sonrası kendi tribününde bulunan taraftarlara ve kulüp başkanıyla sevincini paylaşmak istemiştir fakat hakem(!) zaten maçı Etiler'e vermeye niyetli olduğundan olayı farklı algılamış ve kaptanı oyundan atmıştır. Kısacası hak yenmiştir. Dışarıdan izleyen gercekten objektif bir taraftar olarak İstanbul Giresun camiasına yazık edildiğini düşünüyorum. Teşekkur ederim.

player dedi ki...

tamamen kurulmuş bir tezgah ist. giresunspor maçı başından sonuna hakkeden bir futbol oynadı ve sonuç olarak 7 kişide kalsa beraberlik glünü attı etilerspor futbolcuları maçı provake etti ve hekam bunlara boyun eğdi sonuç olarak hakemin baştan sona hataları nedeniyle ist.giresun hükmen mağlub edilmiştir ! etiler kalecisi ve 2 numaralı futbolcusu oyundan atılmasına rağmen oyuna dewam etmiştir futbolda bunun hiç bir açıklaması yoktur !!!!

turgut demirci dedi ki...

sayın ali kemal demir maça gelmeden burdan yorum yapmıssın maçı seyrettim gercekten utandım hayret ettim bir hakem bu kadarmı yanlı maç yönetir ayıp ya son dakikada gösterdiği kırmızı kart tam fiyasko adam kendi taraftarıyla sevinirken kart görmesi tam komedi rakip kaleci kırmızı kartla atıldı oda oyuna devam etti yani etiler bu hakemle istediğini aldı ama hakemlik müessesi dün yerin dibine girdi yazık oldu giresuna

...... dedi ki...

ya kaleci kırmızı kart yemedi kafanıza göre şeyler yazmayın saha içinde kımın kırmızı yediğini tum futbolcular biliyor girsunlu fubolcular bile sadece 11 ve 2 numara için itiraz etti kaleci ile ne alakası var kendi lehinize cevirmeyin olayı

3 HARFLİ dedi ki...

ya kaleci kırmızı kart yemedi kafanıza göre şeyler yazmayın saha içinde kımın kırmızı yediğini tum futbolcular biliyor girsunlu fubolcular bile sadece 11 ve 2 numara için tiraz etti kaleci ile ne alakası var kendi lehinize cevirmeyin olayı

3 HARFLİ dedi ki...

geçin bu işi şimdi kimin nereye ne hyaptıgını görduler ADAMsan doğruyu söylersin

mehmet dedi ki...

Kamera olsaydı da şu hakemin golü verip cebinden çıkarttığı kırmızı kartı, gördüğü ilk futbolcuya gösterdiğini görebilseydi. Neyse sağlık olsun böyle hakemler de varmış hala federasyonda.

Oyuncu dedi ki...

Size sadece gülüyorum İst giresunlular yasınıza basınıza bakmadan hala yalan soleyebılıyorsunuz ve haklı oldugunuzu savunuyorsunuz.Kaptanınız sol taraftakı taraftarlara hareket yaptı onlar sızın taraftar ıse bızımkıler de sag taraftakılere yaptı onlar kımın taraftarı oluyor ? Hakem adil bir mac yonettı ve kımseden korkmadı bizim satın aldıgımız bır sey yok ama sızın bızden ornek almanız gerek bır sey var oda ADAMLIK !

Cem dedi ki...

Beyler super amatörde grup 1 de Leventspor,amatör 1 de grup 11 de Etilerspor bunların binaları federasyona yakın o yüzden onları yenmek mucize ötesi. bu hafta Türk futbolu adına bir kara leke sürülmüştür yazık şu çocukların alın terine yazık.

b.paşalı dedi ki...

adamlıktan bahsedenlere bak hele ulan kaça satın aldınız hakemi önce onu söyleyin

.... dedi ki...

siz sasirmissiniz valla ben 2 numaraya niye kirmizi kart verdi diye kendimi yere attim allah yukarda size hesap vermem allah biliyor o yargiliyor

önemli dedi ki...

kardeşim etilerspor 6 tane u19 oyuncusuyla oynamıştr ve trübnden babam yaşındaki adamlar ana bacı kufur ederken sıkntı yok biz gol sevinci yaparken sıkıntı var biz aslanlar gibi cıkıp oynadık kaptanımız boşyere atıldı kmsenn sesi cıkmadı iddası olmayan bi takımn bukdar saldırmasıda garp sebebi ne acaba mac sonundada bizi dövmeye geldiler sonunda noldunu anlatmıcam

player dedi ki...

neyin ne olduğunu herkes gördü adamlığı biz gösterdik size çatır çatır topumuzu oynadık 7 kişide golü attıık trbünleri tahrik etmek adamlık mı ulan ? bizim futbolcularımız kendi taraftarıyla sevinirken kart gördü neden çünkü hekem daha biz gol attıktan hemen sonra elini cebine götürdü kırmızı kartı gösterdi maç satılmış ötesi yok !!!!

erdal hoca dedi ki...

Sevgili giresun taraftari ve oyunculari size sadece diyecegim bundan sonraki hayatinizda basarilar demekten baska kendimize yakistiracagimiz baska birsey yok bi iddaniz olmadan bi maca asilip kendinizi bosu bosuna gaza getirip hata yaptiniz ve bunun sonuclarini bize yansitmayin size kim bu mac icin prim verdiyse gidin ondan ozur dileyin cünkü hem o serefsizleri hemde kendinizi rezil ettiniz ben takimimin hep yanindayim hakkimiz olan maci aldik saygi duyun yeter. (GÖLGE ETMEYİN BAŞKA BİSEY İSTEMETİZ.)

serdar dedi ki...

Bize kimse maç satmadı bize kimse primde wermedi satanda alanda şerefsizdir ! biz her maça 3 puan için çıktık siz kimsiniz lan size maç wericez yada başkaları için oynucaz biz herzmn kendimiz için oynadık maçıda hakettiğimizi siz dahil herkes gördü . istanbul giresun şerefiyle oynadı !!!

çarşı dedi ki...

ilk maçta 2.1 öne gecerken nedenı bilinmeyen bır hakem değişikliğiyle cok güzel macı cevirdi ve 3.2 aldı macı etiler..ıkıncı macta kımse giresuna mac vermedı o hırsla genclerle maca asılıp almak nıyetıyle oynayan giresuna malesef hakem durdurmustur..maçı satın alan etilerspor hakemi nasıl bağladığını anlatsın suratındakı o ifade hakemın aman giresun eksik bıle gol atıcak havasıyla saatine bakıp duruyordu..gol sevinmeye kırmızı veren hakemi allaha havale edıyoruz..giresunun futbolu etilerden sürekli daha üstteydi..daha eksik olan giresunu etiler durduramadı ne yazıkkı hakem durdurdu..

player dedi ki...

hoca lafını bilde konuş prim alan şerefsizdir nabıcaktık iddamız yok die size maçımı wericektik asıl o sölediğin iddanız yok lafı maça asıldınız asılmamanız gerekirdi sözlerin şikedir şaibedir !!!

b.paşalı dedi ki...

z.yıldız bi yensin sizede aklınız gelsin başınıza inşallah yolunuz düşer bi daha b.paşaya

b.paşalı dedi ki...

ondan hocalarınız geldi asılmayın maça gelen topları gol olsun diye yalvardınız dimi

taraftar dedi ki...

Ben böyle rezillik görmedim.Böyle taraflı bir hakemi nasıl böyle bir maça verirler anlamıyorum.Giresu'nun 2 numaralı oyuncusu Ahmet oyundan neden atıldı anlamıyorum.Hakem sanki Etilerin yöneticisi yada taraftarı gibi maç yönetti.Bence en büyük ceza hakeme verilmeli.Etilerin 2 numaralı oyuncusu ve kalecisi atılmasına ramen oyuna devam etti.Etilerin hükmen yenik sayılması gerekiyor.Açık ve net hakem faciası olmuştur.Saygılarımla.

.... dedi ki...

yukarıda söyledim 2numaraya kırmızı gösterdi diye kendimi yere attım 2numara benim 3metre arkamdaydi ve kartı yedi çıktı ben kırmızı kart yemedin

3 harfli dedi ki...

kendileri soylesin ne olduğunu kaç hasar verdiler

gürkan dedi ki...

erdal hocamısın sız önce kendınıze çekı duzen verın ondan sonra konuşun hakemlerı etkileyen sızın yonetımdırsız adaletten bahsetmeyın baskanınız bıle rızelı benderızelıyım ama yalancı deyılım yazıklar olsun sızın basınızdakı yonetıme canbazlardanmıs yazık çok yazık hıç bırınız sende dhıl olmak uzere erdal

Zeytinburnu dedi ki...

Şampiyon yıldız ve paşa, etiler amatöre devam parayla anca bukadar,adamlarda utanma da yok kardeşim böyle alışmışlar hakemlerle kazanmaya

TaraftarınBiri dedi ki...

Adamlığı, hakkı ve hukuku sizin gibi adalet bilmeyen, Allah korkusu olmayan, maç alıp satan, yönetiminden hocası ve futbolcusuna kadar hakem iradesinde etkili olan sizlerden öğrenecek değilim. Her şey zaten çok netti. Kim neyin ne olduğunu gayet net gördü. En önemlisi şüphesiz Allah gördü. Doğrusu bu.

dillon dedi ki...

sevgili etilerspor hocası layık olduğunuz yerdesiniz

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...