Cuma, Ocak 24, 2014

Sarıyer'in gururu: Sarıyer Yenimahalle

Tribünler "Sefer Dursun" dedikçe "Sefer vurdu" Sarıyer Yenimahalle Play-Off'a selam durdu. Bağlarbaşı'nı son maçında 2-1 yenen Yenimahalle, BAL’a çıkmak için Play-Off’a kaldı.



420307947
Sportmence ve Amatör bir ruhla yola çıkan Sarıyer Yenimahalle, ruhunu ortaya koyarak ettiği mücadeleler sonunda Sarıyer'in gururu oldu. Amatör ligdeki çıkışını geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lige yükselerek sürdüren Sarıyer Yenimahalle, burada da muhteşem bir performans sergileyerek Bölgesel Amatör Lige merdiven dayadı.


52174_1 
Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında oynanan karşılaşmada Bağlarbaşı'nı Sefer'in biri penaltıdan 2 golüyle geçen Yenimahalle, grubunda ikinci oldu.Sefer bunu hep yapıyor.


17036_1 
Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Yenimahalle ikinci yarıya, Sefer'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyla başladı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen tecrübeli futbolcu Sefer, top ile kaleciyi ayrı köşelere göndererek durumu 1-1 yapan golü attı. Bu golün 6 dakika sonrasında orta sahadan atılan bir ara pasla kaleciyle kalan Sefer, topun altına girerek akıl dolu bir vuruşla takımını 2-1 galip duruma getiren ve Play-Off grubuna katılmayı sağlayan golü attı.


67238_1 
İkinci yarının ortalarından itibaren sahada 10 kişi kalan Yenimahalle, zorlanmadan kazandığı maç sonunda tarafsız sahada oynanacak 13 maçlık Play Off mücadelesi oynamaya hak kazandı. Yenimahalle ilk 5 takım arasına girerse, Bölgesel Amatör Lige doğrudan çıkacak. İlk 8 arasında yer alması halinde de şansını ekstra Play-Off maçlarında arayacak.


2980_1 
Sarıyerli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Sarıyer Yenimahalle Kulüp Başkanı Arif Odabaşı'na protokol tribününde, Kaymakam Ömer Karaman, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylarından Şems Çakıroğlu, İASKF Başkanı Ali Düşmez, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve Sarıyerli İşadamı Salih Bayraktar da eşlik etti. Takımın mimarı eski Teknik Direktörü Bülent Akatay da tribünden eski takımını gururla izledi.


 


Maçın ardından sahaya inen Kaymakam Ömer Karaman ve Şems Çakıroğlu, futbolcuların sevincine sahada ortak olup, başarılarının devamını dilediler.


 


HABER: http://www.sariyerhaber.org
FOTOĞRAFLAR: http://www.sariyermarti.com

4 yorum:

sariyerli dedi ki...

Herkes gitsin, SEFER DURSUN

sarıyer dedi ki...

Sarıyer'in günlerdir ifa tribünü az vs diye salladığı ve fazlayız dediği tribün bu mu ? :D

sarıyerli dedi ki...

o tribün degil birde kapalı tribun var 3000 kişilik onu çekmemiş yerel futbol. o tribini görseydin anlardın afa tribünümü büyük sarıyer yenimahalle tribinümü.

akd dedi ki...

Maçın haberini yapan Sarıyer'in gazeteleri. Biz haberi oradan aldık.

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.