Cuma, Ocak 24, 2014

Sarıyer Yenimahalle’den 3 transfer

İstanbul Süper Amatör Lige çıktığı ilk sezonda müthiş bir sezon geçiren ve Yükselme Grubuna terfi eden Sarıyer Yenimahalle, kadrosuna 3 takviye yaptı.



“Bu başarı tüm Sarıyerlilere armağan olsun” diyen Sarıyer temsilcisinin Genel Kaptanı Emre Yaldız Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, Çayırbaşıspor’dan Arda Gençdoğan, Yalovaspor’dan Tolga Erdal Özel ve Bağcılarspor’dan Emre Yatan’dan sonra Galata’nın kalecisi Oğuz Filik, Bağlarbaşı’ndan Burak Ateşli ve Beşiktaş A2’den kaleci Mustafa Saradoğan ile anlaştıklarını ifade etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

Doğan dedi ki...

Transfer döneminde amatörün sesi ve kulağı olan bu sitede,bu sezon 2.Amatör ve 1.Amatörde oynadığı 33 maçta toplam 52 Gol atan Bağcılar Gençlergücünün 1993 doğumlu genç forveti Hüseyin'in konuşulmaması üzüntü verici!!

Doğan dedi ki...

Transfer döneminde amatörün sesi ve kulağı olan bu sitede,bu sezon 2.amatör ve 1.amatörde oynadığı 33 maçta 52 Gol atan Bağcılar Gençlergücünün 1993 doğumlu genç forveti Hüseyin'in konuşulmaması futbolumuz adına üzüntü verici!!

tarafsız dedi ki...

Galatadan Oğuzu almışsınız ne güzel transfer tam yerinde ama neden beşiktaş a2 den kaleci alıyosunuz anlamıyorum

al al al dedi ki...

Kalecinin krali OGUZ FILIK hyrli olsn kaarsim oguzun kankasi var galata da sol bek oynuyo o da muthis futbolcu sariyer yeni mahalle onu da alsn kacirmasn. Sariyer yni mahalle al al al al.

Maltepe ve Sarıyer Yenimahalle yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta iddiası kalmayan Maltepespor sahasında, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sarıyer Yenimahallespor ile 0-...