Salı, Ocak 28, 2014

Gençtürk’ün ekibi genişliyor

2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimlerinde Başkanlığını açıklayan Seymen Gençtürk kadrosunda yer alacak isimler arasına bir yenisi daha eklendi.



İASKF Genel Sekreter adayı TFF İstanbul Bölge eski Müdürü Tahsin Öncül ve Büyükçekmece Kulüpler Birliği Genel Sekreteri ve Tepecik Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar’dan sonra Bakırköy ilçesinin köklü kulüplerinden Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk de Seymen Gençtürk’ün ekibi ile birlikte hareket etme kararı aldı.


 "Gençliğe ve amatöre hizmet için..."
Hedefleri arasında yeni ve güçlü bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Öztürk, gençleri amatörden yetiştirip yıldız futbolcular arasına katma hedefinde olduğunu belirtti. Seymen Gençtürk’ün kadrosunda bulunmaktan memnuniyet içerisinde olduğunu söyleyen Öztürk “Başkan Seymen Gençtürk ile Haziran ayında yapılacak seçimlerde beraber yol olmaktan gurur ve mutluluk duyarım. Kendisinin yaptığı çalışmaları takip ediyor ve kendisini tebrik ediyorum. Gençlere ve amatörlere hizmet etmek için yola çıkan Gençtürk ile birlikte olmaktan mutluyuz. İlerleyen süreçlerde tüm amatör spor kulüplerine yeterli desteği sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.