Cuma, Ocak 24, 2014

Erokspor’da Teknik Direktör belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Erokspor’da, Cemal Kavraz’ın yerine gelen isim belli oldu.



Erokspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “son olarak 2.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’da görev yapmaktan olan Nurettin Yılmaz ile anlaştık. Hocamıza görevinde başarılar diliyoruz” denildi.


 


Nurettin Yılmaz kimdir?
1 Ocak 1962 Hatay doğumlu Teknik adam, birçok Anadolu ekibinde teknik direktörlük yaptı. Özellikle bir dönem Yılmaz Vural’ın Yardımcı Antrenörlüğünü yapmasıyla tanınır. Yılmaz, İlk Antrenörlük deneyimini 1997-98 sezonunda Yılmaz Vural’ın yanında Trabzonspor Yardımcı Antrenörlüğünü yaprak edindi. Ardından yine Yılmaz Vural'ın yanında Konyaspor, Diyarbakırspor, Adanaspor ve Çaykur Rizespor’da Yardımcı Antrenör olarak çalıştı. Yılmaz, 2004-05 sezonunun ilk haftalarında Adana Demirspor teknik direktörlüğünü yaparak ilk teknik direktörlük deneyimini edindi. 2005-06 sezonunda Antalyaspor’da tekrar Yılmaz Vural'la çalıştı. 2006-07 sezonun başında Eyüpspor Teknik Direktörlüğüne getirildi ve bu görevini üç sezon boyunca sürdürdü. Eyüpspor’a birçok önemli oyuncu kazandırmış olan deneyimli Teknik adam daha sonra Mart 2010 tarihinde Göztepespor teknik direktörlüğüne getirildi ve bu görevde sezon sonuna kadar kaldı. 2010-11 sezonunda Hatayspor’da teknik direktör olarak görev alan Yılmaz son olarak Bandırmaspor’da çalışmıştı.


 


1 yıldır Erokspor’da
Yılmaz, Erokspor’a uzak bir isim değil. Tecrübeli teknik adam, Yeşil-sarılıların Eyüp’teki tesislerinde 1 yıldır Köln Futbol Akademisi adı altında futbol okulu çalıştırıyordu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Recep Aykutalp dedi ki...

sihirlideğenek varmış hoca sende artık bu takımı bala çkartırsın herhalde

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.