Pazartesi, Ocak 27, 2014

Sancaktepe Belediye, Kocaelispor'u eli boş gönderdi

Coca-Cola Gelişim U17 Ligi Marmara grubunda üst sıraları zorlayan Sancaktepe Belediyespor, Sarıgazi Stadında grubun alt sıralarındaki takımlarından Kocaelispor'u misafir etti.



Ev sahibi Sancaktepe Belediyespor oynadığı güzel futbolla maçı 3-0 kazanmasını bildi. Turabi Karadağ, Mustafa Doğukan İpek ve Yakup Akbaşoğlu hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladılar.


 


Karşılıklı ataklarla 3 puanı hedefleyen takımlardan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor 15.dakikada Alişan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra daha çok pozisyon bulan takım Sancaktepe Belediyespor olsa da farkı artıracak golü bulamadı.


 


İlk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya farkı arttırmak isteyen Kırmızı Beyazlılar 57.dakikada penaltıdan Hasan'ın golü ile durumu 2-0 yaptı. 73.dakikada Rıza, Sancaktepe Belediyespor'u 3-0 'lık galibiyete taşıyan golü kaydetti.


 


Kalan sürede başka gol olmayınca ev sahibi Sancaktepe Belediyespor haftayı 3 puanla kapayan ekip oldu, Kırmızı Beyazlılar 21 puanla 4. sıradaki yerini korudu.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="107570,107571,107572"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.